AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Forum Dışı Aktiviteleriniz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 01/05/2007 :  18:54:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya yaş sınırlaması 16 filan olunca 13-14 ler aileleriyle girebiliyolar.Sorun çok kolay aşılır Ivan abinin elinden ben eh bi büyüğümüzün elinden başkası tutar."Babam canım babam iyiki getirdin beni buralara ağlayan görevlier tamam geçin" Tabi ondan sonra bu forumun-sitenin gidişatı ne olur bilemem.Crazy baba vs vs.

Bence konser ilk buluşma için yanlış olur!Bence ilk buluşma için daha fazla muhabbet ve birbirimizi tanıma gibi şeyler olmalı.Beb ilk defa göreceğim kişilerle konsere gitsem sıkılmam ama yüzlerine bile bakmam zaten tanımıyorum adamlar fıstık gibi çalıyo onları dinlerim.Uruk hocamın dediği gibi kokoreç filan iyi olur.Ekonomik açıdan ucuz bişiler istiosak.Alırız etlerimizi ekmek domates filan gideriz belediyenin yaptığı javşakların birine otururuz yeriz. Bence en başlarda bir cafe filan olsa süper olabilir bilmiyorum yaf :S

Ama bunların hayalden ileri gitmeyeceğini düşünüyorum.Kimse gitmeye niyetli değil gibi.Gidiceksek İstanbul içi bi yere kaç kişi gelebilir mesela ?

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 01/05/2007 :  19:47:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rahat 10 kişi oluruz bence, önceden İstanbul'dakilerin yer gezmesi falan lazım. Yoksa kafe basmaya gidiyormuşuz gibi olur, kafedekiler kaçar, yer açılmış olur. Tamam ben sorunu çözdüm yer bakmaya gerek yok :P

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 02/05/2007 :  15:38:43  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oh buldum konumu:)Baya bir aradım nereye gitti bu diye:)

Yani bence biraz zor gibi...Ben şöyle düşünmüştüm...Yöneticiler konuşur aralarında.Şuraya gidelim der..Bize duyurur.Gelmek isteyenlerde gelir...Böylece her kafadan ayrı bir seste çıkmaz:)

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 02/05/2007 :  18:04:29  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne zaman gidiyoruz?Saat kaçta?Nerdee?Kimle? O na göre hazırliyim kekleri börekleri bi kaldırımda oturur yeriz he nasıl ama:D
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 02/05/2007 :  18:34:27  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mangal,kebap yoksa bu iş yatar:P
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000