Ya yaş sınırlaması 16 filan olunca 13-14 ler aileleriyle girebiliyolar.Sorun çok kolay aşılır Ivan abinin elinden ben eh bi büyüğümüzün elinden başkası tutar."Babam canım babam iyiki getirdin beni buralara ağlayan görevlier tamam geçin" Tabi ondan sonra bu forumun-sitenin gidişatı ne olur bilemem.Crazy baba vs vs.
Bence konser ilk buluşma için yanlış olur!Bence ilk buluşma için daha fazla muhabbet ve birbirimizi tanıma gibi şeyler olmalı.Beb ilk defa göreceğim kişilerle konsere gitsem sıkılmam ama yüzlerine bile bakmam zaten tanımıyorum adamlar fıstık gibi çalıyo onları dinlerim.Uruk hocamın dediği gibi kokoreç filan iyi olur.Ekonomik açıdan ucuz bişiler istiosak.Alırız etlerimizi ekmek domates filan gideriz belediyenin yaptığı javşakların birine otururuz yeriz. Bence en başlarda bir cafe filan olsa süper olabilir bilmiyorum yaf :S
Ama bunların hayalden ileri gitmeyeceğini düşünüyorum.Kimse gitmeye niyetli değil gibi.Gidiceksek İstanbul içi bi yere kaç kişi gelebilir mesela ?
Rahat 10 kişi oluruz bence, önceden İstanbul'dakilerin yer gezmesi falan lazım. Yoksa kafe basmaya gidiyormuşuz gibi olur, kafedekiler kaçar, yer açılmış olur. Tamam ben sorunu çözdüm yer bakmaya gerek yok :P
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Oh buldum konumu:)Baya bir aradım nereye gitti bu diye:)
Yani bence biraz zor gibi...Ben şöyle düşünmüştüm...Yöneticiler konuşur aralarında.Şuraya gidelim der..Bize duyurur.Gelmek isteyenlerde gelir...Böylece her kafadan ayrı bir seste çıkmaz:)
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------