|
| Yazar |
Konu  |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 30/04/2007 : 01:07:32
|
Ohooo abi zor iş.Bunun mangalı var, kömürü var Hem etleri kim pişirecek.Başına beni koyarsanız kömür yersiniz baştan söyleyeyim  Şaka maka şu Isparta'dan bir kurtulsam heryere gelicem de... Bakarsınız benim hanım, çoluk çocuk hep beraber geliriz  |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
golden girl
Üye

Turkey
İleti 134 |
İletim - 30/04/2007 : 01:19:54
|
| Bende gelirim çok güzel salata yaparım.Mangalın başında duramam onu söyleyim,artık voleybol da oynarız sizlerle annem kek börek sarma vs de yapar.Oturur yeriz.(klasik türk aile pikniği gibi oldu). |
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye. |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 30/04/2007 : 09:11:34
|
| pijamalarımı giyip gelirim bende :)) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 30/04/2007 : 11:54:55
|
| Birlikte Kübaya gidelim:D |
 |