arkadaşlar benim bilgisayarımın özellikleri imzada yazıyor.ben bilgisayrıma ekrankartı almayı düşünnüyorum.ATi radeon 9250 128mb(64bit) ekran kartı sizce nasıl bi kart agp destekli olması lazım.bu ekran kartını alırsam san andreas ve carbon oyunlarını oynayabilirmiyim? cevaplarınızı bekliyorum
celeron 1.7 512 sdram 64 mb onboard ekran kartı onboard ses kartı anakartı p4 titan GA-8SMMLP SİS 650GX chip set
ilgilendiğin için sağol.bende biliyorum ama kısa vadede sistemimi değiştirme şansım yok bu kart veya fx5200 bana yazdığım oyunları oynatırsa alıp 1 yıl kadar daha idare etmeyi düşünüyorum.int cafede bu oyunları fx5200 ile oynadım ve beni tatmin etti.ama 128 mi yoksa 64bitmi olduğunu bilmiyorum.64 bitlik bu kartlarla san andreas ve carbonu oynayan varmı bunu merak ediyorum???
celeron 1.7 512 sdram 64 mb onboard ekran kartı onboard ses kartı anakartı p4 titan GA-8SMMLP SİS 650GX chip set
yok mu arkadaşlar bu 64 bitlik kartlarla bu oyunları oynayan?ben onboard kartımla most wanted ve undergroun 2 yi oynadım ama en düşük ayarlarla ve ağır çekimdeymiş gibi.bu kartlardan alırsam da carbon ve san andreası bu şekilde mi oynayabilirim?
bnde arkadaşa katılıyorum bak arkadaş bn sana en yüksek ekran kartını tavsiye ederim ama bilgisayarın eğer iyi değil ise yani çoğu zaman takılıyosa sen 64 bitte kal derim