AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Dilek kuyusu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Sorellina
Üye

Turkey
İleti 164

İletim - 26/04/2007 :  18:17:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Seasons ta dilek kuyusu nerede? diye soruyor bir arkadaş. Bileniniz var mı ?

Ben bülbüle aşık, ama gül değilim. Bülbül güle aşık, ama gül ben değil!

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 26/04/2007 :  18:59:54  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hehe o arkadaş sen olmayasın:D
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 27/04/2007 :  07:47:38  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Aaa seasons çıktı mı?
Sayfanın En Üstüne Git

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 27/04/2007 :  16:10:56  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
dilek kuyusu garden klube uye olunca eger basarılı bir uye olursan sana hediye olarak gonderiliyormus bildigim bu kadar (bu arada wise girl seasons 27 subatta cıktı)yani sen bu mesajı yazdıktan 2 ay once

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 28/04/2007 :  10:02:11  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama ben cdcilerde seasonsu göremiyorum o yüzden çıktığını da bilmiorum.Orjinal cd satan yerlerde var galiba:)
Sayfanın En Üstüne Git

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 28/04/2007 :  13:16:17  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
korsancılardada var.biraz arastırsan cıktıgından haberin olurdu:}

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000