AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Kısa film çekmek?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 28/04/2007 :  01:26:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.benimsinemalarim.com/ adresinde kısa filmler mevcut. Onları izleyerek kafanda bir şeyler canlandırabilirsin. Ayrıca sitede çekim konusunda dersler de bulabilirsin. Forumlarında da takıldığın konularda soru sordun mu, tam olur :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 29/04/2007 :  18:26:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
öncelikle birkaç arkadaşınla beraber bir senaryo hazırlaman lazım,tabi bunu yaparken filmde kullanabileceğin mekanları,oynayabilecek kişileri göz önünde bulundurmak lazım.mesela benim kardeşim de arkadaşlarıyla bir film çekiyor.mesela hastane sahneleri için üniversitenin medikosunu kullanıyorlar.bu tip şeyler için izin almak o kadar da zor değil yani.sonra iş senaryoyu bu mekanlara oturtmaya kalıyor.başarılar

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 29/04/2007 :  20:39:17  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

http://www.benimsinemalarim.com/ adresinde kısa filmler mevcut. Onları izleyerek kafanda bir şeyler canlandırabilirsin. Ayrıca sitede çekim konusunda dersler de bulabilirsin. Forumlarında da takıldığın konularda soru sordun mu, tam olur :)

Yardımın için özellikle tsk ederim:)Gercekten cok hosuma gitti...Hayatımda yeni bir çağ açabilirim bu site sayesinde...

Yardım eden tüm arkadaşlara sonsuz tessekkürler!!Kafamda az çok bir şey oluştu...Tabi sizin sayenizde:)

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000