İşte öyle olmuyor:)Bir kaç kere denedim ne yalan söyliyeyim.Şuan TV'de yayınlanan saçma bir mafya dizisi ile dalga geçiyorduk arklarla...Ben senaryoyu yazmıştım ama bir süre sonra tıkanıyor...Böyle düşündüğün gibi olmuyor:)O yuzden bi başlangıc ve bitiş noktası olması lazım...Nasıl kararlaştıracam bilmiyorum:)
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
ooo biz okulda arkadaşlarla baya çekiyoruz film tv dizilerinden amerikan boks maçlarına hepsini komediye alan şeyler :) tabi hepsi 2-3 dklık şeyler ,kısa film içinde baya bir zaman ve sadık arkadaş lazım yanlız...
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
İşte öyle olmuyor:)Bir kaç kere denedim ne yalan söyliyeyim.Şuan TV'de yayınlanan saçma bir mafya dizisi ile dalga geçiyorduk arklarla...Ben senaryoyu yazmıştım ama bir süre sonra tıkanıyor...Böyle düşündüğün gibi olmuyor:)O yuzden bi başlangıc ve bitiş noktası olması lazım...Nasıl kararlaştıracam bilmiyorum:)
Yoo biz çekmiştik.Psikopat bir çocuk(babası arada bir elektrik veriyor) alemin mafya babası oluyor.(komedi tabii:))