AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 En ıyı stratejı oyunu sızce nedır??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

eto-9
Üye

Turkey
İleti 46

İletim - 24/04/2007 :  18:57:42  Bilgileri Göster  eto-9'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hocam bence knıght of honor oynayanlar bılır bırde age of empıres 3 hosuma gıttı ama knıght of honor harıka. sizce ney

S@KIN crtl+Wyapmaaaa

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 14/05/2007 :  22:04:33  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Civilization 2 (4'de aynı tat yok)

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 15/05/2007 :  17:26:51  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rome:Total War. turn based strategy ve real time strategy'yi çok güzel harmanlamışlar

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 17/05/2007 :  18:52:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Company Of Heroes

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

hasantahsinq
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/05/2007 :  15:19:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Empire Earth severim ama Total war da çok güzel
Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 21/06/2007 :  12:14:42  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi ben walla sonuna kadar Age of çuyum ve bence Microsoft, AOE 3 ile oyun dünyasına damgasını vurdu (Biraz eski bir damga tabi artık 4.sünü bekliyoruz yani)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000