AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 OKURSANIZ GÜZEL OLUR VERY GOOD
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

karaknight
Üye

İleti 16

İletim - 24/04/2007 :  12:45:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
PLEASE MERHABA ARKADAŞLAR BEN YENİ BİR ONLİNE OYUN YAPMAK İÇİN BİR TAKIM GİRİŞİMLERDE BULUNDUM OYUN GATE TO HEAVENS ADLI OYUNA BENZEYECEK BİRA BİLMEYENLER İÇİN KNİGHT ONLİNE TİPİNDE BİR OYUN DİYEBİLİRİM AMA DAHA CANLI DAHA CAN ALICI BİR OYUN BU KONUDA FİKİRLERİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP YAZSIN NASIL YAPABİLİRİM HANGİ PROGRAMI KULLANMAMI ÖNERİRSİNİZ VESAYRE VESAYRE YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR KISA SÜREDE BİTERSE OYUN ACAYİP SÜPER BİR OYUN OLACAGININ TEMİNATINI VERİRİM COK GÜZEL BİR OYUN OLACAK ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİR HERKESE SELAMLARIMI YOLLARIM BYBY

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 24/04/2007 :  14:02:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ehe ne desem bilemedim :)

Tüm yazıyı BÜYÜK HARFLE yazmayalım, bağırır gibi hava yaratıyor, aynı zamanda estetik olarak itici.

Arada sırada noktalama işareti kullanmak, yazının daha iyi anlaşılması için yararlı olacaktır.

Daha da can alıcı nokta, oyun yapmaya karar verdin, ama nasıl neyle yapılır hiç bir fikrin yok ve yardım istiyorsun. Kişisel tavsiyem, birşeylere karar verdikten sonra önce kendi girişimlerinizi, donanımlarınızı tamamlayın daha sonra tek başınıza yetemeyeceğiniz noktada yardım isteyin.

Mesela, bir araştırma konusu hazırlayacağım diyelim. Gidip insanlara "xxx konudaki bilgileriniz nelerdir, nereler yapmalıyım, nasıl yazmalıyım" demektense önce gerekli makaleler, kitaplar, vb. kaynaklar toplanıp okunur, daha sonra yetersiz kalınıyorsa bilgili/ilgili kişiden tavsiye alınabilir (hocalarımıza kaynak kitap sormak gibi).

Neyse hevesini kırmak gibi olmasın bu mesaj. Knight Online gibi ciddi oyunlar bir kere "aşmış" derecede kodlama bilgisi gerektiriyor. Grafik tasarım, ses, müzik gibi daha bir yığın nokta da var. Hepsini geçtim bir de bunu binlerce kişinin oynayacağı "online" bir oyun olarak yapacaksan, bunun için de çok stabil bir kodlama yapman gerekir ki çökmesin oyun ve tabii efektiv olabilsin.

İlgili arkadaşlardan ilk aklıma gelen isim Dreamwalker. Görürse konuyu yazar hangi programlar işine yarar vs...
Sayfanın En Üstüne Git

Jazy BooY
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 24/04/2007 :  14:20:00  Bilgileri Göster  Jazy BooY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
KaraKnight sen Klekodor grubuna alındın orda düşünürüs hangi tür yapıcağımızı tabi katılmak istersen
...
Sayfanın En Üstüne Git

karaknight
Üye

İleti 16

İletim - 24/04/2007 :  14:36:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben gruba girerim ama sartalrım var benim 1 arkadasım daha var oda o gruba gelecek ve oyun ana fikirleri bize ait olacak çünkü cok güzel fikirlerimiz var bana msn adresini ver orada yazısalım ok?
Sayfanın En Üstüne Git

Jazy BooY
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 24/04/2007 :  15:08:06  Bilgileri Göster  Jazy BooY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ok arkadaşında gelsin yavaş yavaş büyüyelim :D Klekodor konusuna bakarsan görürsün orda msn adresim var ama yinede veriyim...

jazy_booy@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

karaknight
Üye

İleti 16

İletim - 24/04/2007 :  23:24:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben bu C++ programının kitabını okudum bu program sadece form acmaya yarıyor bunun hakkında bilgisi olan yazssın buraya lütfen yada msn adresimi eklesin
sovalye_karaknight@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000