|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 23/04/2007 : 10:37:17
|
evet arkadaşlar yalış duymadınız Evanescence 24 haziranda büyük ihtimalle istanbulda konser veriyor.şu anda öenmli forum sitelerinde haberleri dönmeye başladı.
kaynak:http://www.duslervekabuslar.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5666&FORUM_ID=1
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 23/04/2007 : 12:17:21
|
Aaa iyiymiş bu haber :) |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 23/04/2007 : 13:56:10
|
Hoba:D
Acayip sevindim bak...Emy Lee'yi canlı canlı dinlemek güzel olur... |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 23/04/2007 : 14:24:09
|
valla ben masstival biletimi aldım :)) doğum günüm 27 haziran.evdekilere diyecem doğum günü hediyesi olarak Evanescence konser bileti istiyorum diye.büyük ihtimal alacaklar. birde rock'n coke gittimi tamamdır.
bu arada size üzücü bir haber.temmuz ayı içersinde metallica tr'ye gelecekti.ama metallicayı tr'ye getirecek şirketin yaptığı bazı düzenbazlıklar (100$ verilerek getirilecek grubu 300$ getirip.parayı kendi ceplerine atıp.bilet fiyatlarını yüksek tutuyolar.)nedeniyle tr'ye gelmekten vaz geçmişler.seyircilere yüksek ücretle bilet satılmasına karşılarmış. bu bilgi metallicayı daha önce tr'ye 2 defa getiren kişinin sitesinde kendisi tarafından yapılmıştır. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 23/04/2007 : 15:23:29
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
valla ben masstival biletimi aldım :)) doğum günüm 27 haziran.evdekilere diyecem doğum günü hediyesi olarak Evanescence konser bileti istiyorum diye.büyük ihtimal alacaklar. birde rock'n coke gittimi tamamdır.
bu arada size üzücü bir haber.temmuz ayı içersinde metallica tr'ye gelecekti.ama metallicayı tr'ye getirecek şirketin yaptığı bazı düzenbazlıklar (100$ verilerek getirilecek grubu 300$ getirip.parayı kendi ceplerine atıp.bilet fiyatlarını yüksek tutuyolar.)nedeniyle tr'ye gelmekten vaz geçmişler.seyircilere yüksek ücretle bilet satılmasına karşılarmış. bu bilgi metallicayı daha önce tr'ye 2 defa getiren kişinin sitesinde kendisi tarafından yapılmıştır.
Bak buna üzüldüm işte...Metallicayı da tebrik ettim:)
Ahh ahh ilk geldiklerinde ben 5 yaşındaydım:D |
 |
|
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 25/04/2007 : 16:30:14
|
Kabil sanırım bu konser için bilet almışsın...Fiyatı hakkında bilgi verirmisn? |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|