benim oyunda kopya ama çalışıyor.versiyon 1.2 olması gerekir.muhtemelen sizinki 1.1...Yayınlanan patch ile oyunun versiyonunu yükseltmeniz tavsiye olunur:)
şu anda nfs undrgnd için yazılmış hiç bir trainer işe yaramıyor. hatta ben bile yazdım işe yaramdı. yani oyunu yapan herifler helal olsun. dosyalarını çok iyi korumuşlar. trainer larla oyun oynarken eğer oyun korsan ise oyundan atıyor, orfinal ise trainer çalışmıyor. ben iki tane yazmıştım bunun için. ama olmadı. :(
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
1 ayd1r orginal NFSU sahipim !! ama 8 ayd1r da kopyayla oynad1m !!! ben sahsen orginal tercih ederim! maalesef orginal da Denizlide bulmak zor !
Söyleyeceim su !!! Trainer ler versiyon No suna göre hepsi düzgün çal1s1yor sadece Multiplayerde çal1smaz !!!! Orginal oyunda farkettigim ise EA n1n gönderdigi patch daha etkili Online yar1slarda !!! EA n1n serverde beni aytacserce diye görürsünüz !!! Ayr1ca oyunu düzgün full oynay1p online girerseniz herzaman araban1z kazan1r ..... Cheateciler ise her zaman kaybediyor Araban1n TJs 3 Unique upgrade i çok önemli hangi yolda hangi 3 TJs upgrade le yar1sacag1n1z1 bilmen gerekiyor.... bu konuda isteyenlere yard1mc1 olurum .... ayserce@msn.com dan bana ulasabilirsiniz