AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 nfs tranier
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

darklee
Üye

İleti 2

İletim - 29/06/2004 :  01:15:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benim oyunda kopya ama çalışıyor.versiyon 1.2 olması gerekir.muhtemelen sizinki 1.1...Yayınlanan patch ile oyunun versiyonunu yükseltmeniz tavsiye olunur:)
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/07/2004 :  12:15:38  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
şu anda nfs undrgnd için yazılmış hiç bir trainer işe yaramıyor. hatta ben bile yazdım işe yaramdı. yani oyunu yapan herifler helal olsun. dosyalarını çok iyi korumuşlar. trainer larla oyun oynarken eğer oyun korsan ise oyundan atıyor, orfinal ise trainer çalışmıyor. ben iki tane yazmıştım bunun için. ama olmadı. :(

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

abow
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 26/10/2004 :  03:51:09  Bilgileri Göster  abow'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nfs u trainer lazımsa bana ulaşın arkadaşlar msn den.ok...ayrıca bütün trainerler çalışıyor..yukardaki arkadaşı kınadım..kına...

Mucizemi Arıyorsun...Gördüklerin Mucize...!
Sayfanın En Üstüne Git

ayserce
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 09/11/2004 :  21:49:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1 ayd1r orginal NFSU sahipim !! ama 8 ayd1r da kopyayla oynad1m !!! ben sahsen orginal tercih ederim! maalesef orginal da Denizlide bulmak zor !

Söyleyeceim su !!!
Trainer ler versiyon No suna göre hepsi düzgün çal1s1yor sadece Multiplayerde çal1smaz !!!!
Orginal oyunda farkettigim ise EA n1n gönderdigi patch daha etkili Online yar1slarda !!!
EA n1n serverde beni aytacserce diye görürsünüz !!!
Ayr1ca oyunu düzgün full oynay1p online girerseniz herzaman araban1z kazan1r .....
Cheateciler ise her zaman kaybediyor Araban1n TJs 3 Unique upgrade i çok önemli hangi yolda hangi 3 TJs upgrade le yar1sacag1n1z1 bilmen gerekiyor....
bu konuda isteyenlere yard1mc1 olurum ....
ayserce@msn.com dan bana ulasabilirsiniz

Aytaç Serçe
Sayfanın En Üstüne Git

jan33
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 29/12/2004 :  18:13:55  Bilgileri Göster  jan33'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar underground tranier isteyen varsa demir978@hotmail.com her türlü underground oyununda canavar gibi çalışıyor.............
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000