saolun ama nedense olmuyor tam yarışa başlayacam oyundan atıyor.bir de şifreleri açımıyorum.sitede olduğu gibi yazıyorum ama bir türlü olmuyor.oyunun versiyonundan olabilir oyunun versiyonu 1.10000.1 nine ölye bişi.tşkler
Daha önce Dodo söylemişti oyuna girer girmez hiç vakit kaybetmeden şifreler yazılacak diye.Herhalde yanlış hatırlamıyorumdur...
Not:Buradaki kişiler benden büyük olduğu için elim "abi" ye gidivermiş.Ağız alışkanlığı diyecem saçma olacak el alışkanlığı diyelim.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
ama her kafadan bi ses çıkıyo biri diyo oyuna başlar başlamaz biri diyo oyun ana menüsündeki statics bölümüne yazılacak hepsini denedim hiç biri olmuyor.
abi şifreleri bırak git allah aşkına ne şifreye gerek var ne de trainer'a şifreyle de güzel olmaz bu oyun yavaş yavaş açacaaksın arabaları ve diğerlerini