kal online başta güzel gelebilir ama 3. questten sonra questler arasındaki mesafe artıyor ve gittikçe can sıkıyor. Ayrıca düşük levellerde warrior iyiyken kasması warriora göre zor olan bir mage warrioru ağlatabilir :) okçu da oyunun en iyisidir ama max levele kadar en kötüdür :)
level 16 mage'im var 2. sıradaki serverda, tanıdığında da 54 level warrioru var. 54 level warrioru ezik itemli bir mage neredeyse teke alıyordu:))
ama dediğim gibi sıkıyor. hele garip korece isim olduğundan quest yapmak tam bir işkence. wea-guo yu bul diyor mesela wae-gua gibi adamlar dolu hangisi o olduğunu anlamak için 2 tuşa birden basıp biraz kasmak gerekiyor haritadan bakarak ama aldığın questi nerede yapacağın daha büyük bir sorun :)
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Ben nezamandır denemek istiyorum deneyeceğim şimdi bakalım...
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
PaLaD1N imzan çok güzelmiş :D bence bu oyun SRO'nun tadını veremez, öyle bakıp KALırsın
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol Şefkat ve merhamette güneş gibi ol Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Hoşgörülülükte deniz gibi ol Ya olduğun gibi ol, ya göründüğün gibi ol.