AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Ne silkroad ne ko
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 20/04/2007 :  23:50:27  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Silkroad ve ko benzeri çok güzel bir oyun buldum.http://kalonline.com/
Bence bir deneyin.

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 21/04/2007 :  17:35:57  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ne de sambacı brezilya

kal online başta güzel gelebilir ama 3. questten sonra questler arasındaki mesafe artıyor ve gittikçe can sıkıyor. Ayrıca düşük levellerde warrior iyiyken kasması warriora göre zor olan bir mage warrioru ağlatabilir :) okçu da oyunun en iyisidir ama max levele kadar en kötüdür :)

level 16 mage'im var 2. sıradaki serverda, tanıdığında da 54 level warrioru var. 54 level warrioru ezik itemli bir mage neredeyse teke alıyordu:))

ama dediğim gibi sıkıyor. hele garip korece isim olduğundan quest yapmak tam bir işkence. wea-guo yu bul diyor mesela wae-gua gibi adamlar dolu hangisi o olduğunu anlamak için 2 tuşa birden basıp biraz kasmak gerekiyor haritadan bakarak ama aldığın questi nerede yapacağın daha büyük bir sorun :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 22/04/2007 :  16:38:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben nezamandır denemek istiyorum deneyeceğim şimdi bakalım...

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

yamac
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 05/05/2007 :  19:17:45  Bilgileri Göster  yamac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
PaLaD1N imzan çok güzelmiş :D
bence bu oyun SRO'nun tadını veremez, öyle bakıp KALırsın

Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol
Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
Hoşgörülülükte deniz gibi ol
Ya olduğun gibi ol, ya göründüğün gibi ol.

Mevlana

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000