|
Yazar |
Konu  |
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 11/11/2007 : 19:12:19
|
benim ilk oynadığım strateji :age of empires son oynadığım strateji:age of empires
işte oyun budur.beni senelerce bilg.başına bağladı |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
bedevi
Üye

İleti 24 |
İletim - 19/11/2007 : 21:40:30
|
kimse bahsetmemiş ama Dawn of War - Dark Crusade oynamayan varsa oynasın. ülkelerin özelliklerne göre görevleri var. bir gezegende 7 ırk ve gezegenei ele geçirmeye çalışıyorsunuz. orglar, robotlar, insanlar,büyücüler, yamyamlar. bir tarafta nano teknoloji diğer tarafta dev yaratıklar. bir tarafta lazerli tanklar diğer tarafta kılıç kalkan.. tavsiye ederim |
 |
|
berk_berat7
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 13/12/2007 : 20:29:25
|
age of empires 3 demo demo neden dediniz derseniz bazı askerler binalar degisik ama bazı seyleri yapamıyorsunuz genede güzel oyunların demosu ama hemen hemen hepsi iyi bazı oyunların demosunda hic bisey yok giriyorsun acamıyorsun bile bazı oyunların demosu güzel size travian.com.tr oyununu öneririm cok güzel bir bir sürü server bazı burdaki arkadaslar biliyorlardır ve diyerleri klansavaslari.net gladiatus.net bitefight.net ogame vb. gibi oyunlar güzel bir oyun hepsini oynadım sizede tafsiye ederim özellikle hic demosunu oynamadınız oyun varya oynayın güzel bulacaksınız bundan hic kuskunuz olmasın en güzel demosu olan oyun age of empires 1 2 3'lerin demosunu indirin cok güzel oyunlar |
393939 |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 13/12/2007 : 21:27:41
|
KKND Crossfire güzeldir, hoştur :} Oldukça dengeli 3 ırk vardır, campaigni sağlamdır vs. Bi' de cd'leri bulsam şu raflardan |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Dilben
Üye

İleti 2 |
İletim - 27/12/2007 : 18:23:25
|
Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin, Age of Empires II üzerine yüklenmiş The Conquerors kadar güzel strateji yoktur zannımca. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|