AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Hangi Strateji Oyunu Güzel?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 11/11/2007 :  19:12:19  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benim ilk oynadığım strateji :age of empires
son oynadığım strateji:age of empires

işte oyun budur.beni senelerce bilg.başına bağladı

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

bedevi
Üye

İleti 24

İletim - 19/11/2007 :  21:40:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kimse bahsetmemiş ama Dawn of War - Dark Crusade oynamayan varsa oynasın. ülkelerin özelliklerne göre görevleri var. bir gezegende 7 ırk ve gezegenei ele geçirmeye çalışıyorsunuz. orglar, robotlar, insanlar,büyücüler, yamyamlar. bir tarafta nano teknoloji diğer tarafta dev yaratıklar. bir tarafta lazerli tanklar diğer tarafta kılıç kalkan.. tavsiye ederim
Sayfanın En Üstüne Git

berk_berat7
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 13/12/2007 :  20:29:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
age of empires 3 demo demo neden dediniz derseniz bazı askerler binalar degisik ama bazı seyleri yapamıyorsunuz genede güzel oyunların demosu ama hemen hemen hepsi iyi bazı oyunların demosunda hic bisey yok giriyorsun acamıyorsun bile bazı oyunların demosu güzel size travian.com.tr oyununu öneririm cok güzel bir bir sürü server bazı burdaki arkadaslar biliyorlardır ve diyerleri klansavaslari.net gladiatus.net bitefight.net ogame vb. gibi oyunlar güzel bir oyun hepsini oynadım sizede tafsiye ederim özellikle hic demosunu oynamadınız oyun varya oynayın güzel bulacaksınız bundan hic kuskunuz olmasın en güzel demosu olan oyun age of empires 1 2 3'lerin demosunu indirin cok güzel oyunlar

393939
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 13/12/2007 :  21:27:41  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
KKND Crossfire güzeldir, hoştur :} Oldukça dengeli 3 ırk vardır, campaigni sağlamdır vs. Bi' de cd'leri bulsam şu raflardan

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Dilben
Üye

İleti 2

İletim - 27/12/2007 :  18:23:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin, Age of Empires II üzerine yüklenmiş The Conquerors kadar güzel strateji yoktur zannımca.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000