Hmm gercekten içerik açısından çok güzelmiş...Şimdi hadi bana bedava elektro gitar veren site bulun bakayım?:) Bu siteden sonra elektro çalasım geldi ya:)
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
Sizin işiniz kolay tabi, iş davul tabı bulmakta. Bir iki site var, aramadığım ne varsa koymuş herifler.
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sizin işiniz kolay tabi, iş davul tabı bulmakta. Bir iki site var, aramadığım ne varsa koymuş herifler.
Bateri çalmasıda zor ya...Tam saha maç yapmak gibi birşey:)Bir tanıdığım vardı kızın boyu kısa ama bateri çalıyor.O kısacık boyla acayip kası var:)Bir garip gözüküyor.Bateri iyi kas yapıyo:)
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
Ben deneyeyim dedim 1 kerede 1 dk içinde sanki 100 metre dünya rekorunu 10 kez kırmış gibi hissettim.Heryerin çalışıyor.Kalp ritmim kesin 5 katına felan çıkmıştır:D