AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 yanlış anlaşılma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 15/04/2007 :  21:50:02  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bütün yöneticilere hak veriyorum.Bu kadar kişi şu kişilikli yöneticilerle uğraşa uğraşa pisikolojilerini bozdular yöneticilerinde.
Ee haliyle artık akıl baştan gidiyor:P.1000 küsür kşiyle uğraş uağraş bu ne bee.Allah sabır versin.En zoruda sizin işiniz:P...
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 15/04/2007 :  21:55:52  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Fazla değil iki dakika arkamı dönüyorum türlü türlü laflar, yakıştırmalar. En sonunda Krocanlarım sizin kedilerin kuyruğuna teneke bağlamamla son bulacak bu kedi saplantısı ya da bir gün eve geldiğinizde kedi yerine su kaplumbağası bulacaksınız.

O zaman kaplumbağanın ismi Falamir olabilir, su yutmamasına dikkat edin.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630

İletim - 15/04/2007 :  23:00:58  Bilgileri Göster  ---GHOST---'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Olayı anlamayanlar için:
http://oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20074
Berkay böyle bir konu açmış, zaten cevaplardan anlaşılıyor olup biten.

Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım..
Sayfanın En Üstüne Git

golden girl
Üye

Turkey
İleti 134

İletim - 15/04/2007 :  23:23:28  Bilgileri Göster  golden girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
wise_girl tarafından yazılan:

Ben bütün yöneticilere hak veriyorum.Bu kadar kişi şu kişilikli yöneticilerle uğraşa uğraşa pisikolojilerini bozdular yöneticilerinde.
Ee haliyle artık akıl baştan gidiyor:P.1000 küsür kşiyle uğraş uağraş bu ne bee.Allah sabır versin.En zoruda sizin işiniz:P...

İkinci bir berkay vakası.Wise seni çok atılımcı gördüm.

Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye.
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 16/04/2007 :  20:45:17  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yoo.Ben bunu sadece berkay için sölemiyorum ki!Hepimiz için sölüyorum.Kendim içinde söylüyorum.Bu arada ben de seni çok katılımcı gördüm
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000