|
Yazar |
Konu  |
david15
Üye

İleti 62 |
İletim - 25/05/2007 : 01:38:52
|
AHa konuyu Hortlatık iyimi şimdi :D |
ilk kartal sonra kaplan merak etme Aslanım sanada takacaklar |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 25/05/2007 : 01:56:12
|
alıntı: david15 tarafından yazılan:
bence yoneticinin buraya bi el atıp kilitlemesi lazım uzayıp gider Valla :D
Nereye el atacağız? Senin üyeliğine mi? |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 27/08/2007 : 10:19:58
|
Yöneticiler afedersiniz ama sizde kilitlemeyi oyun gibi görüyorsunuz bence... İsterseniz benide kilitleyin zaten fazla zamanım kalmıyor buraya.Kilitlesenizde hiç şaşmam zaten :D |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 27/08/2007 : 11:41:21
|
Krocannnnn, altuğ bu arkadaş ne diyor :) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 27/08/2007 : 13:05:16
|
Ben diyorum hep öğle sıcağında dışarı çıkılmaz diye... Besbelli kafasına güneş geçmiş, başka izahı yok. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|