AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Acil durum!!!!!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

donatello
Üye

Turkey
İleti 195

İletim - 11/04/2007 :  14:56:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar benım bılgısayarım format atılmadan once gereklı seylerı oyunları vıdeoları muzıklerı hepsını D ye kopyaladım formatı attım sonra herseyı yenıden duzdum bır tek vırus programını kurmadım ama bilgısayarım cok hızlı ve iyi performans saglıyordu sonra virüs programını kurdum pc im yavaslamaya başladı 2 3 dakka kapanma suresıde cabası nooldu anlamadm ne yapmam lazım lutfen yardım edın he bıde virüs programını kurduktan sonra 10 sanıye gecmeden pat virüs buldu reset cektım bilgsayar taranıyor dedı bekledım sil babam sil herseyı sıldı ama yinede bilgşsayar cok yavas virüs programım avast 4.5

Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 11/04/2007 :  15:24:51  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Format çek nod32 yükle tamamdır.
Sayfanın En Üstüne Git

donatello
Üye

Turkey
İleti 195

İletim - 11/04/2007 :  15:29:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

Format çek nod32 yükle tamamdır.

ya arastırdım nod32 bilgisayarı acayip kasıyomuş

Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 11/04/2007 :  16:08:15  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hadi ya benim bilgisayar niye jet gibi o zaman?:).Nod32 yi yüklemeden önceki haliyle aynı hala.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 11/04/2007 :  16:26:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
donatello dikkat ettim de açtığın konuların başlıkları, acil durum, bir bakın yav şeklinde bir paradoksa gitmekte. Bundan sonra başlıkları daha açıklayıcı seç lütfen.
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 11/04/2007 :  16:27:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
donatello tarafından yazılan:

ya arastırdım nod32 bilgisayarı acayip kasıyomuş

Öehh, külliyen yalan. 1 senedir kullanıyorum ne kasma var donma. Piyasadaki en hafif program bence.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000