benim vazgeçemediğim oyuncuları fiyatlarıyla birlikte size yazıyım
johnnier montano oyuncuya fazla para vermedim ama şu an ki fiyatı 33 milyon dolar yaşı 24 issah eliakwu bu oyuncuyada fazla para vermedim alırken, şu an ki fiyatı 24 milyon dolar ve yaşı 21 thomas job 10 milyon dolara almıştım sanırım şu an ki fiyatı 42 milyon dolar ve yaşı 23 giampiero zecchin bakın bo oyuncuyu kesin alın çok ucuza kapatabilirisniz şu an ki fiyatı 26 milyon dolar yaşı 24 patricio perez bu oyuncu benim için en iyi oyunculardan birisidir şu an ki fiyatı 24 milyon dolar yaşı 22 ve alt yapıdan yetişen bir oyuncum var daha fiyatı az ama çok ama çok yükseliceğinden eminim adı alessio ferraza 4.2 milyon dolar yaşı 21 takımının en pahalı oyuncusu mariano gonzalez 54 milyon dolar bu oyuncuyu beleşe kapatmıştım bu arada... yaşı 26 ve dejan stankoviç tabiki 43 milyon dolar yaşı 29... 81 milyon dolar verdiler en son ama şimdi alan yok yaşı ilerlediği için..:))
bu kadro lazio da tabiki ... sezon 2007
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}
hiç unutamadığım adam Arjantinli Lequi adam sol defans ama kornerlerde JOHN TERRY den bile fazla gool atıyo 1 sezonda 18 goooool filan atıyo mutlaka bi bakın