AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Favori Oyuncular Futbolcular
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 06/05/2004 :  01:46:18  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
benim vazgeçemediğim oyuncuları fiyatlarıyla birlikte size yazıyım

johnnier montano oyuncuya fazla para vermedim ama şu an ki fiyatı 33 milyon dolar yaşı 24
issah eliakwu bu oyuncuyada fazla para vermedim alırken, şu an ki fiyatı 24 milyon dolar ve yaşı 21
thomas job 10 milyon dolara almıştım sanırım şu an ki fiyatı 42 milyon dolar ve yaşı 23
giampiero zecchin bakın bo oyuncuyu kesin alın çok ucuza kapatabilirisniz şu an ki fiyatı 26 milyon dolar yaşı 24
patricio perez bu oyuncu benim için en iyi oyunculardan birisidir şu an ki fiyatı 24 milyon dolar yaşı 22
ve alt yapıdan yetişen bir oyuncum var daha fiyatı az ama çok ama çok yükseliceğinden eminim adı alessio ferraza 4.2 milyon dolar yaşı 21
takımının en pahalı oyuncusu mariano gonzalez 54 milyon dolar bu oyuncuyu beleşe kapatmıştım bu arada... yaşı 26 ve dejan stankoviç tabiki 43 milyon dolar yaşı 29... 81 milyon dolar verdiler en son ama şimdi alan yok yaşı ilerlediği için..:))

bu kadro lazio da tabiki ... sezon 2007

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

manu
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 16/01/2005 :  20:39:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hiç unutamadığım adam Arjantinli Lequi adam sol defans ama kornerlerde JOHN TERRY den bile fazla gool atıyo 1 sezonda 18 goooool filan atıyo mutlaka bi bakın
Sayfanın En Üstüne Git

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/01/2005 :  00:41:49  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hiç unutamadıım adam tabiki mark kerr ve de çok iyi diil ama çok katkı sağlıyo pearsoon Celtic te forma giyiyo

Ya benle gelir , ya burda kalırsın Adamım HA HA HA
Sayfanın En Üstüne Git

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 21/01/2005 :  10:42:54  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
john carew ve ruud van nistelroyy
Sayfanın En Üstüne Git

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/02/2005 :  21:58:18  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tabiki de balaban da war dediklerimin içinde !!

Ya benle gelir , ya burda kalırsın Adamım HA HA HA
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000