AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Counter Strike Onlie Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 10/04/2007 :  13:26:51  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
slm arkdaşlar ben Counter i online oynamak istiyom faka bu server adreserini ğirerken birde bir program çalıştırmak gerekiyomus nerden bulabilirim bilen warmı?

GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..

Necip Fazıl Kısakürek

mecay
Üye

İleti 4

İletim - 10/04/2007 :  14:54:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet kardeş chating death diye bir program buyur buda linkin ;) http://www.tamindir.com/ara.asp?field=chating%20death&sozcukdurumu=sozcukbol&boyut=&sayfala=15&ara_cell=tumbilgiler
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 10/04/2007 :  16:11:14  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kesin virüs tıklamayın.
Sayfanın En Üstüne Git

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 10/04/2007 :  19:42:05  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

kesin virüs tıklamayın.

hayır arkadaşım virüs felan yok önyargılı davranma bu arada ğönderen arkadaşada tşkler yükledim oldu saol

GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..

Necip Fazıl Kısakürek
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 10/04/2007 :  20:42:03  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
@krep tarafından yazılan:

alıntı:

kesin virüs tıklamayın.

hayır arkadaşım virüs felan yok önyargılı davranma bu arada ğönderen arkadaşada tşkler yükledim oldu saol

Bu Cs hilesi değilmiydi?Eğer öyle değilse özür dilerim ben insanlar hile yapmasın diye salladım kafadan:).Yoksa tamindir'de ne arar virüs...
Sayfanın En Üstüne Git

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 11/04/2007 :  09:55:50  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

alıntı:
@krep tarafından yazılan:

alıntı:

kesin virüs tıklamayın.

Bu Cs hilesi değilmiydi?Eğer öyle değilse özür dilerim ben insanlar hile yapmasın diye salladım kafadan:).Yoksa tamindir'de ne arar virüs...

cd nin hilesi değil zaten normalde online oynmak için o program gerekiyo bende nerden bulacagımı unuttum bu konuyu açtıgım ilk ğün counterin türkiye temsilcisi bir arkdaş war oda aynı adresdeki programı verdi yani o program olmadan oynanmıyo

Necip Fazıl Kısakürek
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000