AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 basit excel problemi...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

hortlaks
Üye

Mauritius
İleti 63

İletim - 27/01/2004 :  00:47:41  Bilgileri Göster  hortlaks için bir ICQ İletisi Gönder  hortlaks'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  hortlaks için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
excel'de bilindiği üzere içeriği =C6 olan hücre sürüklendiğinde aşğıya doğru =C7, =C8, =C9, gibi kolaylık olsun diye değişir. ama içerik ='sayfa 1'!C6 ise bunu sürüklediğimiz zaman;
='sayfa 1'!C7 , ='sayfa 1'!C8 , ='sayfa 1'!C9
diye değişiyor...
sorum şu: sürüklediğim zaman hücre isminin değil de sayfa isminin değişmesini istiyorum yani,
='sayfa 2'!C6 , ='sayfa 3'!C6 , ='sayfa 4'!C6
olmasını istiyorum.
bunun yöntemini bilen bir dahi varsa sevinirim...

HFC W O T A

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 27/01/2004 :  09:18:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sayfa sayfa sürüklemeniz gerekli excelinde böyle bir desteği yok maalesef. belkide var ama ben bilmiyorum bunun için help dosyasına bakarsanız daha sağlıklı bir yanıt alırsınız.
Sayfanın En Üstüne Git

hortlaks
Üye

Mauritius
İleti 63

İletim - 27/01/2004 :  21:54:27  Bilgileri Göster  hortlaks için bir ICQ İletisi Gönder  hortlaks'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  hortlaks için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
help dosyasını uzun süre araştırdım ama bu tür şeylerin hangi başlıklar altında verildiğini bulamadım. herneyse belki bilen çıkar... inşallah...

HFC W O T A
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000