AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Blind Guardian Türkiye Turnesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630

İletim - 08/04/2007 :  14:49:44  Bilgileri Göster  ---GHOST---'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Power Metal'in en iyilerinden olan Blind Guardian grubu 3 şehirde konser verecek.
4 Mayıs 2007 - İzmir
5 Mayıs 2007 - Ankara
6 Mayıs 2007 - İstanbul'da olacaklar.
Daha ayrıntılı bilgisi olan arkadaşların bilgilerini paylaşmasını rica ederim.
NOT:Haber yeni değil ama benim yeni haberim oldu.

Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım..

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 08/04/2007 :  16:52:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sadece son albümü söyleyecekler diye biliyorum ben...Yanlış mı biliyorum acaba:)

Son albümse gidilmez...Felaket bir albüm...Çocuk şarkısı gibi olmuş şarkılar...

Power metalin en iyilerinden demişsin ama ben pek katılamayacağım:)...3-4 parçası hariç vasat üstü bir grup derim ben...
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 10/04/2007 :  20:16:03  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmmm, bu konuya mesaj yazdım diye hatırlıyordum, hala da hatırlıyorum, nereye gitti acep...

Efenim bir kaç albümünden ziyade Nightfall in the Middle Earth, Tokyo konserlerini içeren Tokyo Tales (ki çok güzel parçalar seçmişler), Imagination from the Other Side bir de Forgotten Tales (ki The Bard's Song dinlenilmeden geçilip gidilmemelidir Zıplayan Midilli'den) pek güzeldir, tadından yenmez. Son albümleri konusunda pek fikrim yok, dinlemedim zira ama yeni albüm yapmasalar bile evde misafir edilecek saygıya has bir gruptur. Kaçırılmamalıdır.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 11/04/2007 :  01:19:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Son albümleri pek hoşuma gitmedi. Eski havaları kalmamış gibi. Yine de gidelim derseniz toplanır gideriz :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630

İletim - 13/04/2007 :  17:56:18  Bilgileri Göster  ---GHOST---'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İzmir'dekine gitmek istiyorum. Fırsatım olursa mutlaka giderim. Blind Guardian, Iced Earth ile birlikte en iyi Power Metal grupları olarak geçiyor birçok yerde. Zevkler ve renkler tartışılmaz o ayrı mesele...
Çok fazla Blind Guardian dinlemesemde özellikle Nightfall in MiddleEarth albümündeki bazı parçalar çok hoşuma gidiyor. Son albümlerini henüz dinlemedim o yüzden yorum yapamıyorum.

Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım..
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 13/04/2007 :  18:23:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Iced Earth öyle...Bütünüyle çok iyi bir grup...Sözleri olsun, ensturmanlara hakimiyet olsun...Ben blind guardinanda böyle birşey göremedim pek:):):)...Son albümlerini dinle fikrin hemencecik değişecek bence:)...Eheheh...

Nightfall albümü fena değildir...Yukarıda da yazdım zaten 4-5 parçalarında kendini aşmış bir grup ama her şarkılarında aynı başarıyı gösteremiyorlar...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000