AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Bella Goth Son Araştırma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ilithecat
Üye

İleti 53

İletim - 06/04/2007 :  22:03:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet arkadaş bella goth ile araştırmamı bitirdim evet motimor ile bella bir gün teleskoptan bakarken kaçırıldı ve o anda sims2 yi yapan kişiler oyunu kestiler.uzaydan o yüzden gelmiyor sonra yine oyuna girip oyunu kaydettiler.bu sayede geri dönmedi.mordimor teleskoptan bakıp onu hatırlamaya çalışıyor.şuanlık herkes onu öldü biliyor ama ölmedi kadın genç yaşta mırtimor ise ömrünü tamamlamak üzere.size resimler için C:\Documents and Settings\ilithecat\Belgelerim\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\N001\Storytelling buraya girin ve resimlere bakın orda bella goth u görürsünüz benden bu kadar.

Bella Goth Son Araştırma

ilithecat
Üye

İleti 53

İletim - 09/04/2007 :  15:58:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya gelmeme sebebinde hilelerde var bunu eklemeyi unutmuşum
Sayfanın En Üstüne Git

Ozan_kya
Üye

Turkey
İleti 78

İletim - 23/04/2007 :  17:55:23  Bilgileri Göster  Ozan_kya'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkdaşım o resimleri biz göremeyiz ancak o resimler http://www.loadtr.com/ bu siteden upload ederek linkini bize verirsen bakabiliriz.Sitenin üst tarafında göz at var ordan istediğini resimi bul ordan açde etiketede ne isimvereceksen resmine yaz ve yüklede bukadar. Bu arada resimleri sağ tıkla birlikte açde orda listeden program seçe tıkla programlardan painte tıkla paintle açılır sonra sol üstte dosya var ordan farklı kaydet de nereye kaydedeceğini yaz sonrada altta dosya türüne jpg de bunu yapmassan olmaz.

Ozan Kaya

Knight yeni başladım
Server:ronark
Char:Okçu
Level:48
Clan:Aktives mi ne unuttum.
Abi alın charın resmi:http://www.loadtr.com/b-1500-boss.jpg
Bıraktım..
yeni char açıcam
Sayfanın En Üstüne Git

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 24/04/2007 :  07:23:20  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bnce gorebiliriz cok basit belgelerim/eagames/thesims2/neighborhoods/n001/storytelling

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git

ilithecat
Üye

İleti 53

İletim - 24/04/2007 :  07:56:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
işte zaten verimiş ama gelmeme sebebi daha bir sürü vardır.
Sayfanın En Üstüne Git

Ozan_kya
Üye

Turkey
İleti 78

İletim - 24/04/2007 :  10:15:04  Bilgileri Göster  Ozan_kya'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Biz göremiyoruz ki siz görüyosunuz iyi ben yardım etmek istedim sadece.

Ozan Kaya

Knight yeni başladım
Server:ronark
Char:Okçu
Level:48
Clan:Aktives mi ne unuttum.
Abi alın charın resmi:http://www.loadtr.com/b-1500-boss.jpg
Bıraktım..
yeni char açıcam
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa