|
Yazar |
Konu  |
åZ®æ£
Üye

Turkey
İleti 46 |
İletim - 04/04/2007 : 23:14:46
|
hangi tarz müzikten hoşlanırsınız? |
server:manes ırk:orc pm(isim):IShadowWolfI lvl:61 clan:pusat |
|
wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308 |
İletim - 05/04/2007 : 17:12:24
|
Bu konuyu kültür ve sanata açman gerekmezmiydi? |
 |
|
artomuzo
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 05/04/2007 : 17:16:44
|
Yöetici değlsn bu nedele arkdaşımıza karışmaman gerktiğini düşünüp uyrcaksan da düzgn uslpta uyarmn gerektğni düşnüyorm. Ben rapten hoşlanırm "Yo yo yeah yeah" hsabı :D |
 |
|
wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308 |
İletim - 05/04/2007 : 18:18:11
|
alıntı: artomuzo tarafından yazılan:
Yöetici değlsn bu nedele arkdaşımıza karışmaman gerktiğini düşünüp uyrcaksan da düzgn uslpta uyarmn gerektiğini düşünüorm
yönetici değilim evet ama ben karışmıyorum sadece uygun bölüme açsaydın keşke diyorum yani yöneticilere de seslenmiş oluyorum bu durumda çünkü konuları sadece onlar taşıyabilirler.Ben arkadaşımıza,bu konu buraya açılır mı yaa şuna bak felan mı dedim ki sen bana uyarıcaksan düzgün uslupta uyar diyorsun... |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 05/04/2007 : 19:05:13
|
alıntı: artomuzo tarafından yazılan:
Yöetici değlsn bu nedele arkdaşımıza karışmaman gerktiğini düşünüp uyrcaksan da düzgn uslpta uyarmn gerektğni düşnüyorm. Ben rapten hoşlanırm "Yo yo yeah yeah" hsabı :D
bence fazla "rap" dinleme sen. baksana yazdığım yazılar bile bir değişik.ben birşey anlamadım yazdığından 
ben metal(metalin tüm çeşitleri),rock,emocore,klasik,soul,jazz ve blues dinlemekten hoşlanırım. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 05/04/2007 : 20:25:56
|
Heavy metal, jazz, gotik metal, hard rock ve progressive death metal dinlerim. Kabilim sağolsun Tori Amos'suz yapamam. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|