AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 MESLEKLER
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

karanga
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/04/2007 :  22:01:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben thief olmak istiorum nasıl olacam???(black suit giycen demeyin dimi öle olmuo?)

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 04/04/2007 :  22:43:24  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
önce gazetenin sarı sayfalar bölümüne bakcan. thief mi olmak istiyorsun, hemen uygun şeyleri işaretle ve tek tek görüş.

black suit giyince thief olursun. deve fln da alacaksın, traderlara saldıracaksın, deveyi çıkarıp malı yükleyip bandit den return scroll ilen bandit şehrine dönüp malları satacaksn.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

karanga
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/04/2007 :  19:34:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yani yük hayvanı alcaz black suit giycez bide bandit returm sc si lazım:/
Sayfanın En Üstüne Git

Kara_Katil
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 17/04/2007 :  21:47:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama deve alıp,kendinden yüksek lewel adamı indiremezsin.Anca senden ezik (en az 5-6 lewel)olması lazım.Çünkü senin malına gelen thiefler güçlü olursa,adamın yanından geçerken adama dalarlar,indirirler.Sonra da yere düşen kervanda ki malları alıp, bandit return scroll kullancaksın.Bu iyice bi zaman harcar.5 DK falan belki biraz daha fazla.Dikkat et bi yere saklan gizli bir yer olsun yoksa hunterler seni indirir...

< < < S İ L K R O A D > > >
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000