AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 UFO dosyası 1
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

efe_yanmaz
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 04/04/2007 :  21:11:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar birçok sitede araştırma yaptım ve ufo larla ilgili bilgiler topladım buna dayanarak merak ederek soruyorum yukarıda yanıp sönüp giden ışığı gören oldumu?????
işte o ışığın nolduğunu söylermisiniz o ışık kesinlikle ufo 3 aydır san andreas oyun içinde ve oyun dosyalarımda yaptığım araştırmada ımg toolsta iyi bakarsanız ufo light txd ve dff dosyalarını bulursunuz bundan sonraki yol bayağı acayip
şimdi söylediklerim alıntıdır hani hava alanı mezarlığının oralara kluckin bell oraya gidin şimdi zor kısımı yemek yiyin dışarı çıkın hareket etmeyin kamerayı oynatın ani hareketler YAPMAYIN DÜZ GİDİN kamerayı hareket ettirin ve havaya bakın görüceksiniz yalnış anlatmış ta olabilirim yalnışça özür dilerim bu yazdıklarım alıntıdır ve yotubede bulduğum videolar

http://www.youtube.com/watch?v=2l3hOiaC_RE
bu yetmez galiba sonra atarım

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 08/04/2007 :  17:55:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
videodaki adamların paniklemesini bilemem ama orda yanıp sönen ışık ufo deil ufo'ya hiç benzemiyor güneşin yansıması gibi geldi bana sen yine de onu bi gece yapmaya çalış aynı görüntüyü gece yakalayabilirsen ne oldugu anlaşılır
Sayfanın En Üstüne Git

efe_yanmaz
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 08/04/2007 :  20:55:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdivönceden bende yalan sanırdım geceyliğin bir gün uçak sandığım şeyler neredeyse beni meraktan patlatacaktı sonra hydrayla takibe geçtim ve yuvarlak biçimde oluğunu gördüm buna şaşırdım ve takip başladı sitelerde dosyalarda modlarda oyun içi yerlerde 3 ay araştırma yaptım ayrıca bi sitede little probe inn işte orada ufo haritasına berlirtilen yerlerden birine gidiyor ve yeşil bir ufo var
ama unuttum vieoyu ve bende hiç denemedim
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000