AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Sistemim daha ne kadar dayanır???...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 26/01/2004 :  18:36:25  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Slm arkadaşlar size bi sorum olcak bu benim sistemim bu karmakarışık oyun dünyasına daha ne kadar tutunabilir?
Sistemim;
Celeron 1.7Ghz
256MB DDR ram
gefoece 2 mx/mx 400 64 MB VGA
Cd-rom um 52x
Bi de sony 48x24x48x16 Cd-writer/dvd rom war

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 26/01/2004 :  19:40:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok anlamam ama bence ortalama 1-1,5 yıl arası gibi birşey dayanır.En azından bende dayanırdı.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

TeXaS
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 26/01/2004 :  19:46:45  Bilgileri Göster  TeXaS'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hemen söyliyim bence okadar dayanmaz (tabi oynicağın oyunun kalitesine bağlı) splinter cell i oynadınmı mesela =?? onun tüm grafiklerini aç eğer varsa ve öyle bir test yap makinana splinter cell in içinde böyle bir test menüsü olcaktı şimdi hatırlamıyorum neyse ordan Pc nin performansına bak ona göre kendi deyerlendirmeniyap.

hee bide unutmadan sadece ekran kartını değiştirsende seni baya idare eder ramde fena değil onuda paran olunca değiştir =) zaten diyer parçalara göre ram ucuz kalıyor =) bu arada hard disk'inin kapasitesi iyidir umarım =)

Sevgiler Saygılar bizden olsun...

Bencillik yapmayın bildiklerinizi paylaşın kefenin cebi yok...
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 26/01/2004 :  23:56:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım sistemin fena değil. sonucunda bende celeron 2.6 var piyasadki oyunların tümünü sorunsuz oynayabiliyorum. xp falan kurarsanız sisteminiz ağırlaşacaltır. ramini xp için düşük bu iş birazda kullanıma bakıyor o yüzden ne yeter ne yetmez ne kadar yeter diyemeyiz.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 27/01/2004 :  02:35:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
GeForce 2 ve 256 MB Ram'in olduğu sürece pek dayanmaz. Artık oyunların minimum 256 MB Ram ve en azından FX serisinden kartlar istediğini düşünürsek, 1-2 ay önce süresini doldurduğunu bile söyleyebilirim.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 27/01/2004 :  14:35:48  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağ olun dostlar ha bu arada texas harddiskim 80GB
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000