ya ben updeteyi giriyom continue yu basıyom bi yer çıkıo orda yazılar çıkıp değişiyo yani yükleniyo osnra şu yazısı çıkıo
Your Version (1.1.1.0)of Half-Life is out of date,but there are no updates to update Half-Life to the latest version aynen böle yazıyo bende ok diyom olmuyo oyuna girdim internetten sunucu ekle dedim ekledim yanda çıktı ona tıklayıp oyuna gir dedim bu sefer bu yazıyo You cannot connetct to a server which is operating under a different protocont versiyon yazıyo bende tamam dedim internet oyununa girince Half lifenizin tarihi oldukça eski half lifenizin şu anki versiyonunu yükseltecektir yazıyo tamam diyom yeni sürümler için interneti konturol etmek istermisiniz diyo ok diyom oyundan çıkıo ve update açıo ve üsttekiler oluyo anlattığım gibi
Isteyenler Varsa Baslik olarak Counter Strike En kolay Nasil oynanir Cok basit bir sekilde anlattim... Belki Para ödenemek istemiyorum diyenler varsada Counter Strike 1.6 sahibi iseniz Find Server yada Server arama Yerinden Latancy yi yada Ping düzeyini 250 den a$agida Bulunan Serverlar Ve Extra Olarak Genellikle Ro Uzantili Serverlari secin ( Romanya ) Kolay baglanir Exik Dosyalari Yüklemesini Kendisi yapiyor...
En Sevdigim Varliklar Hayaletler Neden mi? Kalpleri Olmadigi icin ne ihanet bilir nede sher...!