AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 counter strike online oyun
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Lime~~Wire
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 29/08/2005 :  13:12:25  Bilgileri Göster  Lime~~Wire'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar counter-strike oyununun orjinali download adresini verir misiniz? acil lütfen...

by|GLad
Sayfanın En Üstüne Git

pissed_fox
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 21/11/2005 :  00:05:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar cd'sız calıstırma prog hakkında bana yardım edebılecek kımse varmı?

BANA KARTALI VEYA CIMBOMU TUT CENNETE GIRECEKSIN? DESELER, BEN BIR FENERBAHCELI OLARAK CEHENNEME GIRMEYE RAZIYIM DERIM..!
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 21/11/2005 :  01:48:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/policy.asp

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

emre6161
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/07/2006 :  13:09:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben updeteyi giriyom continue yu basıyom bi yer çıkıo orda yazılar çıkıp değişiyo yani yükleniyo osnra şu yazısı çıkıo

Your Version (1.1.1.0)of Half-Life is out of date,but there are no
updates to update Half-Life to the latest version
aynen böle yazıyo bende ok diyom olmuyo oyuna girdim internetten sunucu ekle dedim ekledim yanda çıktı ona tıklayıp oyuna gir dedim bu sefer bu yazıyo
You cannot connetct to a server which is operating under a different
protocont versiyon yazıyo bende tamam dedim internet oyununa girince
Half lifenizin tarihi oldukça eski half lifenizin şu anki versiyonunu yükseltecektir yazıyo tamam diyom yeni sürümler için interneti konturol etmek istermisiniz diyo ok diyom oyundan çıkıo ve update açıo ve üsttekiler oluyo anlattığım gibi
Sayfanın En Üstüne Git

PauLuS
Üye

Austria
İleti 8

İletim - 02/08/2006 :  21:31:32  Bilgileri Göster  PauLuS için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Isteyenler Varsa Baslik olarak Counter Strike En kolay Nasil oynanir Cok basit bir sekilde anlattim... Belki Para ödenemek istemiyorum diyenler varsada Counter Strike 1.6 sahibi iseniz Find Server yada Server arama Yerinden Latancy yi yada Ping düzeyini 250 den a$agida Bulunan Serverlar Ve Extra Olarak Genellikle Ro Uzantili Serverlari secin ( Romanya ) Kolay baglanir Exik Dosyalari Yüklemesini Kendisi yapiyor...

En Sevdigim Varliklar Hayaletler Neden mi? Kalpleri Olmadigi icin ne ihanet bilir nede sher...!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000