|
Yazar |
Konu  |
ads
Üye

Turkey
İleti 84 |
İletim - 02/04/2007 : 19:48:47
|
arkadaslar bana yenı bı savaş veya korku film ı söyler mısınız yenı olmasada olur aslında ama güzel bi tane olsun (gladyator,halka işaretler) bende war bosuna yazmaın) |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 02/04/2007 : 21:13:56
|
300 Spartalı. |
 |
|
ads
Üye

Turkey
İleti 84 |
İletim - 02/04/2007 : 23:54:37
|
oda bi acaıp gıbı ama bencede ii savaslı hadi beyler baska ısımler |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 03/04/2007 : 09:01:52
|
sana yeni çıkan bi film tavsiye edemeyeceğim ama savaş filmi olarak daha doğrusu 18 bölümden oluşan bir dizi.kardeşler takımını kesinlikle izle derim.bu güne kadar çekilmiş en yüksek bütçeli dizidir. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 03/04/2007 : 14:25:06
|
Ben de 300 spartalıyı önerirdim, bu arada kabil, 300 spartalıdaki komutanın oğlu aynı sen, hıh demiş burnundan düşmüşsün, ama çocuğun kellesi uçuyordu  |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 03/04/2007 : 14:50:02
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
sana yeni çıkan bi film tavsiye edemeyeceğim ama savaş filmi olarak daha doğrusu 18 bölümden oluşan bir dizi.kardeşler takımını kesinlikle izle derim.bu güne kadar çekilmiş en yüksek bütçeli dizidir.
Band of Brothers ahh ahh ne güzel diziydi...Dizi demek haksızlık olur aslında...18 bölümlük sineme filmi...Trt'de yayınlandığı zaman gece geç saatlerde oluyordu.Hiçbir bölümü kaçırmamıştım...
Dur yaa tekrar izleyeyim şunları...Allah bilir nerede kayıtlar... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|