AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 yöneticiler!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

torres17
Üye

Turkey
İleti 1042

İletim - 01/04/2007 :  21:37:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar,
eskisine göre yöneticiler daha az ilgi gösteriliyor bölümlere mesela knight online bölümü 5 tnae koxp dosyası açılmış yarısının uyeliği kitlenmiş konu kitli deil yada hiç bişi yapmamış ordan biri yasak dior dieri yasak deil hadi yürü devam et dior bu forumun gelecekte daha ii olmasını istiorsak daha çok özen ve ilgi göstermeliyiz

saygılar.

"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 01/04/2007 :  22:24:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilgisayar başında 7/24 ya biri koxp linki atarsa diye beklemediğimizin farkındasınız değil mi? Aceleyle çıkmadan önce gördüğümü kilitledim ama detaylı bakamadım. Şimdi toparlıyorum.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

torres17
Üye

Turkey
İleti 1042

İletim - 03/04/2007 :  17:20:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yadıgım seye ilgi gostergiin için teşekkurler

"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"

Sayfanın En Üstüne Git

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 22/04/2007 :  11:07:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yöneticiler 7/24 bilgsayar başında değiller olmalarınıda beklememek lazım sonuçta onlar da insan.
Bi hata yada yanlış gördüklerinde düzeltiyorlar zaten.^^

http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg

Sayfanın En Üstüne Git

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 22/04/2007 :  19:46:58  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sitede belli bir düzen oturdu...Yani herkes yasak olduğunu biliyor.Bu linki atanlarda yeni üyeler.Bundan 5 ay önce koxp konularına baya ilgi gösterilirdi.Ama gittikce azalıyor bu ilgi.Konuya yazılan iletiler ''acaba nasıl çalıştırabilirim'''den ''Yasak''a döndü.Yani yöneticiler sadece kilitleyerek önlem almadı.Hepimizn bilinç altına yerleştirildi.Bir 5 ay sonra her şey daha değişik olacaktır umarım:)

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 22/04/2007 :  20:42:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Baygitar tarafından yazılan:

Bir 5 ay önce her şey daha değişik olacaktır umarım:)

"Bir 5 ay sonra her şey daha değişik olacaktır umarım" olması gerekiyor sanırım gerçi ifade var sonunda espiri yapmaya çalışmış olabilirsinde bilmiyorum.

Koxplu konulara; yasak, kilit, kilitlensin vs. gibi boş mesajlar atılmazsa daha güzel olur bence neyse o da 5 ay sonra düzelir inşallah.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000