AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Birkaç Sorum Olacak (The Sims2)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 31/03/2007 :  12:44:01  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdiye kadar gezdiğim birçok sitede Sims2 yükleme ile ilgili problemler okudum.Sims2' nin ek paketlerini yüklerken sorunlar olduğunu belirtmişler.Crack yaparken hatalar olduğunu ,oyunu açtıktan sonra hatalar olduğunu, yada oyunu yüklerken hata kutucukları çıkığını söylemişler.Aynı zamanda oyunun tüm paketlerini alıp bunları bir araya getirmekde problem yaşanlar da var.Bütün bunlar korsan oyunlar için mi geçerli?Yada şu crack dediğimiz şeyi orjinal oyun aldığımızda da yapmamız gerekiyor mu? Gerekiyorsa nasıl yapılır? Crack nedir?
Ben bu sene Sims2 oyununa başlamak istiyorum ama bütün bunlardan dolayı oyunun cd'lerini almaktan korkuyorum.Demek istediğim orjinal cd'lere o kadar para veripde oyunu yükleyememe gibi bir sorunla karşılaşmaktan korkuyorum.Bu konuda bilgisi olan birisi varsa ve yardımda bulunabilirse çok memnun olurum.Sims2 ve diğer 5
eklentisini yüklemek istiyorum.
İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 31/03/2007 :  18:05:36  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım şimdi oyunun orijinal pahalı cd lerini tek tek alacağına git ve hepsinin bir cd de olduğu bir orijinal cd al.

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 02/04/2007 :  16:28:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu dedikleri olaylar korsan yazılım yani kopya cdler için geçerlidir.Eğer sistemin müsade ediyorsa oyun rahatlıkla çalışacaktır.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

PsychoSim
Üye

İleti 17

İletim - 22/04/2007 :  20:03:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İçerik Silindi!
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 23/04/2007 :  02:10:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
PsychoSim, kurallarımızı oku lütfen: http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/policy.asp

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

PsychoSim
Üye

İleti 17

İletim - 14/05/2007 :  20:15:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben naptığımı bi anlasam
ne dedim ne anladınız nasıl anladınız o lafımdan söyleseniz gerekçeyi tam süper olacaktı ama??????? msjım yok naptığımı unuttum normalde hiçbir forumda içerik silinmiyor yada öle özel msj göndermeden msja müdahale edilmiyor benim bildiğimi kadarıyla???
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000