AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 şöle bişe yapsak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 04/04/2007 :  15:59:14  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben girmem :) tekrar gaz almam zor 1 haftada 32 kasıcam, takıldığım yerlerdeki bütün spotlar benim olucak fln :) gaz bitiyor sonra aylarca 6 level kastığınla kalıyon :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

karanga
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/04/2007 :  17:35:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet yeni server bekleyim osko olamadı ossro olsun
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 05/04/2007 :  00:46:12  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
btw. persia gelmiş. 300 spartalıdan sonra sprata ve pers diye server açtılar ne kadar özentiler =)

lv 3 nuker :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 05/04/2007 :  16:33:34  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
silkroad sistemi otomatik server açıyor galiba :D 2 gün önce sparta,dün persia, bugün zeus geldi :)

Deniz, kum, güneş <3

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000