AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Ayı mı kurt mu?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 02/04/2007 :  08:20:18  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayi mi, kurt mu sadece kisaca gorduklerimi yazabilirim. Ayi vurdugu zaman birisine, cogu zaman yere yikar ancak ACT3 deki fetish cuceleri yada ACT5 deki nithalak'in tapinagindaki yerleri dusunursen, etrafin sarildiginda ayinin isi cok zorlasir.
Ayrica kurt hizinda dolayi cogu olaydan kolayca kacabilir vede cevikligi sayesinde cogu atagi savusturabilir. Ayinin tek basina ilerlemesi imkansiz degil ama fuzuli bir sekilde zor :) Ancak ayi druidlerin tek vurusta karakter yere yiktiklarini gordum daha once... (Bu arada barbarian bile ayi olabiliyor ozel bir kafalikla, istersen o tarz bir barbar yap, en azindan hic gerektiginde leap yaparsin :P )

Batuhanus, sorceress in manaya ihtiyaci olacaktir eger hiz istiyorsan. Ayrica mana shield i kullanabilecek kadar hizli isen, mana HP den cok daha iyidir. Cunki mana shield HP yerine manadan yemek haricinde "Damage absorb" ozelligine sahiptir. Bir sorceress'in shaft armoru giyerek damage reduced by 30% ozelligi almasi sacmadir, ama mana shield ile buna gerek kalmaz :) ikinci olay ise elektrik 30K ya kadar vurabildigi halde 1 gibi komik rakamlarlada saldirabilir...

Necromancer iyidir, benim en sevdigim karakterler birisi, ancak hic bir iyi oyuncuyu bone icine alamazsin, heleki hic bir sorceressi bone icine alamazsin.

Assasin fade gibi ozellikleri sayesinde ve dehset trapleri ile gercek anlamda bir oldurucu makine olabilir. Ancak eger benim gibi stashinde assasin oldurucu esyalar varsa (lightning absorb), 5 para etmezler cogunlukla. Nadiren disli birini buluyorsun, dogal olarak oluyorsun :P

Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 02/04/2007 :  12:40:12  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sorc'un 1 vurma ihtimali çok düşük genel olarak 15-20k vuruyor.Mana sorununa gelince;zaten eşyalardan 1k mana gelir buna 90 lvl base manayıda eklersen mana falan sorun etmez.

not:özlettin kendini hiç mesaj atmıyorsun:D
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 05/04/2007 :  03:51:53  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla bende mana gerekmiyor diye yaptigim ilk sorceress'i barbarianlara yemek olarak vermek zorunda kaldim.

Sen kalip tasarim dusunuyorsun, kullanacagin esyalar sadece 1 tarz oyun yonetemine izin verir. Buda cok kisa surece can****IntIsina sebep olur, en azindan benim gibi oynayanlar icin. Ben onemsemiyorum kac kisi oldurmusum. Benim icin en onemli olay kac kisi ile duello etmisim yada takim arkadaslarim ile oynayisim.

Dedigim gibi mana shield kullaninca manaya gereksinimi anlayacaksin. Ancak sorceress'in bir barbarianin balyoz darbesi sonrasinda ayakta kalabiliyorsa bence mana shield i kullanmayi ogrenmeye deger :)

Eger o mana veren polearm i yardimcina vereceksen (insight ti sanirim ismi), bak bu mana sorununu hemen hemen tamamen cozer, ve necromancerin iron maiden-blood golem ikilemesine biraz benzer. Cunki insight'in verdigi mediation aurasi manani surekli tazeler. Eh mana shield da sana vurduklarinda manadan harcamani sagladigi icin yaratiklara karsi ozellikle cok buyuk avantaj saglar.

Ancak eger saldirgan bir sorceress isen, kesinlikle infinity sart. Eger infinity'in varsa (yani resistanceleri dusuren aura, ismi aklimda degil), Cok guclu bir paladin bile 1 vurusta yere yikilabilir (eger senin aurayi "override" yapmazsa, cunki senin aura leveli 12 dir, eger paladinde fazlasi varsa ve aktif ise, seninkini iptal eder. Aynen Uber memphistonun level 20 aurasi olup, seni kolayca dize getirebilmesi gibi hazirliksiz gidersen)

Arada sirada bakiyorum forumlara ama, cogunlukla yazacak konu olmuyor ben baktigimda. Yada isten dolayi gec girdigimde ise, konu kapanmis bile yada gerekli cevabi vermisler :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000