|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 30/03/2007 : 16:43:17
|
Yeni bir druid açtım, daha level 8. shape shiftinge pek dokunmadım ilerlemeden sorayım dedim. Sizce hangisi daha avantıjlıdır?
Şahsen ben kurt düşünüyorum çünkü ayıda 0.x saniye stun skilleri var ama kurtta oldukça güçlü skiller var. ayı daha fazla hp veriyor ama kurdun da hız özelliği güzel. lycantrophy ile can yeteri seviyeye çıkar diye düşünüyorum ama tecrübeli druidlerin tavsiyesini dinlememek olmaz :) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 30/03/2007 : 17:29:43
|
Herkeste druid açmaya başladı:D.Ben elemental oynuyorum ama shape shifting i kafana taktıysan kurt en iyisi. |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 30/03/2007 : 17:34:41
|
Ehm, biri druid mi dedi :))
Şimdi kurt mu ayı mı sorusuna karşılık ilk kıstas, Single player mi oynuyorsun yoksa PvP (Player versus Player) yapma durumun söz konusu mu? Eğer söz konusu ise ayının hiç şansı yok, hemen kurda yüklenilmeli.
Gelelim karşılaştırmalara. Hem kurt hem de ayı druid yapmış bir kişi olarak [ne demekse :)] ayı zaten adı üstünde, defans, damage ve hp olarak hakikaten ayı gibi oluyor :) Hele ileride bir 'Maul' skilli var ki, gazabından kurtulana aşk olsun. Ama dezavantajı yavaş kalması ve tam anlamıyla hedef olması.
Kurt ise çeviklik üzerine kurulu. Stamina sorunu kalmıyor, koşuş hızı yükseliyor. Akabinde 'Fury' skilli ile 5 vuruşu 1 saniye gibi bir sürede yapabiliyor. Attack rating'i çok yükseltiyor ve haliyle ıska geçme gibi bir durum kalmıyor. Ek olarak kurdun kullanacağı bir skill daha 'Feral Rage', life steal yapan vuruş. Fury sol tıkta, Feral Rage de sağ tıkta oldu mu bir kurdu indirmek zor. Aşırı hızlı gerçekten çünkü Feral Rage ile başarılı vuruş yaptıkça bonus veriyor kurda :)
Dediğin gibi lycantrophy sayesinde kurdun da çok hp sorunu kalmaz, itemlerle onu halledersin, olmadı +life veren ruhu çıkartırsın ama damage ve attack yükselten ruh da iyi gider kurda.
http://www.d2items.com/skills.php bu hesap makinası iyi fikir verebilir. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 30/03/2007 : 20:34:10
|
zaten o feral rage, fury ikilisi yüzünden ayıyı düşünmüyordum :) freal rage ilen hem hızlı koşuyorsun hem can emiyorsun, fury ile ilk skillden aynı anda 2 vuruş yapıyorsun bir adama ya da 2 yaratığa birer kes. cücük de olsa paladin kasmış biri olarak druidin zealı diyebilirim :)
sorc da mana bas bas sıkılıyorum :) cold yüklenince güzel oluyor ama çok skill kullanıyorsun çok mana gidiyor :) 1.10 patch'tan sonra necro kasmıyorum. bence en kullanışlı Blood Golem+ Iron Maiden ikilisini yok ettiler ya helal olsun :) barbar da bana göre değil çok yakın. pala kasmayı bilmiyorum, assasin başlarda o kadar etkili değil, sonuç olaraktan druid kalıyor hiç oynamadığım bir karakter:) deneyeyim dedim
|
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 30/03/2007 : 21:11:53
|
DRUID; Druid 90 lvl olunca nasıl ölümsüz olur? Armor==>enigma stats==>1 str,1 dex,3 vit manaya ihtiyaç yok oak sage ve tüm cold skilleri fullediğinizde ortaya tam süper:D bir şey çıkıyor.Adamın yayına teleport yapıyorsun bir-iki tornado çakıyorsun,adam iki seksen yerde:D
PALADIN;
En güçlü paladin şüphesiz hammerdindir.Eğer oyuna yeni başlıyorsanız(battle.net) kesinlikle paladin açmalısınız.Çünkü 90 lvl'a gelince yok yüksek dmg vuruyor ve bu yüzden siz tüm güç veren eşyalarınızı çıkarıyor ve MF(magic finding) veren eşyalarınızı giyiyorsunuz.Daha sonra gidin mefistoyu(hell) bir öldürün bakalım kaç tane elite item düşecek:D
SORCERESS
Şüphesiz en güçlü sorceress lightning kullanandır.Tüm eşyalarınızı ve skillerinizi tamamladığınızda bir vuruşta 30k dmg vurabilirsiniz.
Stat==>1 str,1 dex(35-40 ta bırakın),3 vit sakın manaya vereyim demeyin!!!
ASSASIN
Bilmiyorum:P
NECROMANCER
Bu karakterde bana güvenin diablo2 de dünya birincisi oldum.Bonemancer skillerinin tümünü alın.90 lvl olun.Hoto,enigmayı kullanın.Düşmanı bone içine alın.Spelleri sallayıp durun.İyi kullanırsanız sorceresslar bile ölür.
BARBARIAN
ayının teki:P.Rasgele herkese vurmaktan başka çareniz yok.
AMAZON
Tam bir afet olmasına rağmen düşman buna bakmayıp vuruyor.Lightning kullanın.Bu karakter daha çok MF için tercih edilir.Cowrunlarda çok iyidir. |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 30/03/2007 : 21:15:06
|
Benim elemental druid'i adam edinceye kadar canım çıktı. Neyse ki artık Hurricane çıkartıyorum da ortalık püfür püfür oluyor :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|