|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 04/04/2007 : 09:39:18
|
hocam rock'n coke gibi bir festival.bu yıl ilk defa ülkemizdede düzenlenecek. bence rock'n coke ile birlikte çok önemli bir festival olacak görünüşe göre. inş başka büyük orgenizasyonlarda düzenlenlenir ülkemizde.zaten bu yaz baya hareketli geçecek. zaten şimdiden başladı dünyaca ünlü isimler ülkemize gelmeye. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 04/04/2007 : 14:53:30
|
Kabilim bunda da yaş sınırı yoktur umarım, ehh artık seneye götürürsün beni yine olmazsa, çok kalmadı 18'e. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 04/04/2007 : 15:00:32
|
Festivallerde yaş sınırı olmaz genelde... |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 04/04/2007 : 16:54:00
|
olurmu hocam festivallerde yaş sınırlaması olur benim bildiğim. özelliklede içki satışı varsa.ama masstival'de yaş sınırlaması olurmu bilmem. yinede 16 yada 18 yaş sınırlaması olabilir.tabiki 16-18 yaş altındakilerde ailelerle birlikte gelebilir büyük ihtimal. bu arada masstival'de yer alacak grupların bazıları belirlendi. liste şu şekilde: avril lavigne tori amos çilekeş Pain Of Salvation Cake Maailma Disenchant Levent Yüksel feat. Sıfır KM Turgut Berkes / Kara Kutu Üçnoktabir Riverside Paatos
bilet satış tarihleri belli olmamakla birlikte aldığım bir istihbarata göre 9 nisanda başlayacakmış :) valla ben bu festivali kaçırmam.içinizden gelecekler varsa haberleşelimde gitmişken küçük çaplı bir buluşmada düzenleriz :) :)
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 05/04/2007 : 12:54:08
|
16 sınırlamasını sınırdan saymamak gerek ondan ona değinmedim...18 yaş olanı var mı yaw:)
Pain Of Salvation geliyor mu?Süper yaws... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|