|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 14/02/2009 : 18:55:45
|
İnan bana tahmin ettiğinden çok daha fazla var.
Adana dediğinizde aklınıza ne geliyor bilmiyorum ama Adana'da ciddi bir metalci kesimi var yabana atılamayacak kadar ciddi. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 25/02/2009 : 23:26:40
|
Fiyatları ne kadarda uygun Opeth gibi kaliteli bi gruba göre. Keşke imkanım olsa da gidebilsem bana en yakın yer Ankara ama sanırım bu konserler tam sınav zamanına denk geliyor hiç şansım yok anlayacağınız. İmkanı olan bu konseri kaçırmasın derim. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 25/02/2009 : 23:33:31
|
Evet,gerçekten de fiyatlar uygunmuş.. :O İstanbul'dakine gidebilme ihtimalim var izin alabilirsem.. |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630 |
İletim - 27/02/2009 : 23:34:41
|
İzmir'dekine mutlaka gideceğim, cumartesiye denk gelmesi büyük şans oldu. Biraz daha şanslı olsam da tükenmeden bi' sahne önü bileti alabilsem kendime.  |
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|