AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Spybot - Search & Destroy Programı Ne İşe Yarıyor?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

badboy83
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 28/03/2007 :  01:51:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar; Spybot - Search & Destroy isimli programın tam olarak ne işe yaradığını bana yazar mısınız?

Vatan Sana Canım Feda
Herşey Vatan İçin
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
!!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 28/03/2007 :  11:57:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilgisayarınızda mevcut olan spyware, trojan gibi kişisel bilgilerinizi toplayan, internete gönderen veya isteğiniz dışında çeşitli reklamlar ve uyarılarla sinirinizi bozan program(cık)ları bulur temizler.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

badboy83
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 28/03/2007 :  12:20:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkür ederim Avaris.

Vatan Sana Canım Feda
Herşey Vatan İçin
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
!!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 29/03/2007 :  00:55:32  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Spybot - Bul & Yoket bilgisayarinizdaki çesitli casus yazilimlari tespit edip kaldirabilir. Casus yazilimlar, anti virüs programlarinin henüz çözüm getiremedigi bir tehlikedir. Internet Explorer'da yeni bir araç çubugu görüyor, tarayiciniz******** çöküyor ve baslangiç sayfaniz kendiliginden degisiyorsa bilgisayarinizda büyük ihtimalle casus bir yazilim vardir. Fakat hiçbir degisiklik görmeseniz bile yine de risk altindasiniz, çünkü pek çok casus yazilim arkaplanda gizlice çalisarak gezinti aliskanliklarinizi reklam sirketlerine bildirmek üzere tasarlanmistir. Spybot-B&T ücretsiz bir yazilimdir, bu yüzden yükleyip bilgisayarinizda davetsiz bir misafir olup olmadigini anlamanin size bir maliyeti olmaz :) Yeni sürümde hafizada koruma modülü de var. Not: Programi ilk kurdugunuzda mutlaka güncellestiriniz. Yoksa sonradan çikmis casuslari bulamaz. Daha sonra da araliklarla güncellemeleri takip ediniz.
Sayfanın En Üstüne Git

zivana
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 31/03/2007 :  11:19:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
senin yazdığın bu program hiç bir işe yaramıyor sözde casus yazılımları buluyor ve temizliyor ama ben bulduğunu gördüm de temizlediğini görmedim bilgisayarında casus yazılım varsa eğer ad-aware kullan derim ben.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000