AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Tuzak mı!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 27/03/2007 :  15:53:05  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yine bir sorunum var:)
Ben msn mi açmadan tuzak sezgin... nickli bi kişi bana ileti yolluyor bu nedir bi virüs felan mı?pc ye zarar verir mi ?Ona ileti yazarsam bişi olur mu?Yardımlarınızı bekliorm...

mjo
Üye

İleti 85

İletim - 05/04/2007 :  21:35:39  Bilgileri Göster  mjo için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu sıralar çok sık görülüyor böyle şeyler..
Virus olabilir..kesinlikle birşey yazma..gönderme...açma...kapa...
Sayfanın En Üstüne Git

hasantahsinq
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/05/2007 :  15:37:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
banada oluyor. ltfullah diye biri yaklaşık 20 farklı adresten ekliyor.
kabul etme,mesaj falan gönderme engelle.
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 26/05/2007 :  09:59:40  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
O kişi beni eklediğinde kabul ediyormusunuz die sormuyor kii.
Sayfanın En Üstüne Git

donatello
Üye

Turkey
İleti 195

İletim - 28/05/2007 :  14:54:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
msn nı değiştirme gibi bir imkan nın varmı wıse gırl

Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 29/05/2007 :  18:13:01  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bak eski msn vvar ya herkesin ilk bilgisayarı aldığı zaman bilgisayarında en eski msn yüklü oluyo ya işte ben onla hiç bi msn oturumuma girmiyorum.Ben hep live msn yi kullanıyorum.Ama genede nsl oluyosa ben o eski msn yi açmadan o tuzak sezgin midir nedir o çıkıyoo eski msn prog. hiç kullanmadğm halde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000