AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 tr legend acil yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

erozalp
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 25/03/2007 :  20:22:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bolivya bölümünün sonundaki ateşten yaratığı kılıçla yere düşürüyorum fakat tekrar canlanım sağlık durumuda eski haline geliyo yere düştüğünde ne yapmam lazım

baranabban
Üye

Turkey
İleti 102

İletim - 19/05/2007 :  12:13:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bolivia
Son bölüm, son yaratık. Esasın bölüm bile değil gerçi.. Elinizdeki kılıcın gerçek gücünü görebileceksiniz, asker sayısı fazla ama tek bir savuruştan kılıcın enerji ile önünüzde kim varsa öldürebilirsiniz. Bu aşamadan sonra silaha ihtiyacınız yok, sadece gözünüz sağlığınızda olsun. Askerleri öldürdükten sonra bir yaratığa dönüşen Amanda ile dövüşeceksiniz.
Eğer şimdiye kadar Combat Mode'u Standart Mouse ile oynamışsanız bu yaratıkta zorlanabilirsiniz. Bunu Advanced Toogle ‘a getirirseniz, Lara nerede olursa olsun yaratığa nişan alacak. Böylelikle Lara’yı yaratığa doğru çevirmek zorunda kalmayacaksınız. Öldürmek için yarattığın enerjisini azaltarak yere düşmesini sağlamalı ve yanına giderek E tuşu ile kılıcı saplamalısınız. Bunu dört defa tekrarladıktan sona, oyunu bitiriyorsunuz. Platforma olan taşların arkasına saklanırsanız, bir nebze koruma sağlamış olursunuz. Ancak yaratıktan da çok uzakta durmayın, yere düştüğünde belli sürede yanına gitmeniz gerekiyor.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000