Bir counter strike cdim var içinde 4 klasör var biri 1,4 öbürü 1,3 diğeri 1,5 birde half-life updite var ne yaptıysam kuramıyorum ve counter strike çok güzel bir oyun ve ben o oyuna hastayım
Sende asıl Half-Life'ın ilk sürümü yok.(saydıklarına göre)Half-Life update'i kurmak için Half-Life'ın ilk sürümü yani 1.1.0.4 bulunması lazım.Ayrıca başlığı daha düzgün seçersen daha çok cevap bulabilirsin.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
half-lifenin hangi sürüm olduğunu nasıl anlıyıcam he bir de bende turkish versüyonu var güzel mi biliyormusun yani bizim burda fazla cdci yok half-life'yı nasıl bulucam (boş ver internet cafeden isterim)
ayrılıklar küçük aşkları öldürür büyük aşkları ise alevlendirir aynı rüzgarın ateşi söndürüp yangını alevlendirdiği gibi