AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Sanandresi kaç günde bitiririm
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

turhan
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 24/03/2007 :  15:29:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben 1 ayda bitirirrim

AAAAAAA turhan AAAAAA

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 24/03/2007 :  16:26:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
wala başından hiç kalkmasam en fazla 4 günde günde belirli saatlerde oynarsam örneğin günde 5 saat oynarsam 1.5 haftada biter(sende çok yawaşmışsın bee):D:D
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 25/03/2007 :  16:34:58  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyundaki hiçbir hileyi bilmiyorsanız, daha önce oyunun yüzde yüzünün bitirildiği bir kopyanız yok ise, midye kabukları - at nalları vb. nesnelerin nerede olduğunu daha önceden bilmiyorsanız, yani oyunun başına ilk defa oynayacak şekilde ve hiçbir yardım almadan oturuyorsanız, bu oyunu yüzde yüz bitirebilmeniz neredeyse imkansız. Bu oyun asla 4 günde bitirilecek bir oyun değil. Yapımı iki sene süren bir oyun 1 günde bitirilecek olursa, bu oyunları yapan şirketler batar. Ama şu anda herkes neyin nerede olduğunu bildiği için 3 günde de bitiririm der, 10 günde de. Turhan'ın tahmini bence iyimser bile olmuş.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 28/03/2007 :  17:45:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bi kere ben oyunda sadece ölümsüzlük kullandım o da her zaman diil sadece çok zorlandığım görevlerde ayrıca ben sadece görevleri bitiririm dedim.bilip bilmeden de konuşma:@
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 29/03/2007 :  15:01:32  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

wala başından hiç kalkmasam en fazla 4 günde günde belirli saatlerde oynarsam örneğin günde 5 saat oynarsam 1.5 haftada biter(sende çok yawaşmışsın bee):D:D

alıntı:
bi kere ben oyunda sadece ölümsüzlük kullandım o da her zaman diil sadece çok zorlandığım görevlerde ayrıca ben sadece görevleri bitiririm dedim.bilip bilmeden de konuşma:@

Ben mi göremiyorum acaba ilk mesajında ''ben sadece görevleri bitiririm'' yazdığını yoksa ''çevir kazı yanmasın'' mı diyorsun? Önce yazdıklarını bir oku bakalım. Sonra da benim yazdıklarımı oku ama dikkatlice oku. Sonra zahmet et de biraz anlamaya çalış ne demek istediğimi.

''Bilip bilmeden de konuşma demişsin''. Bu yazdığını dikkate alıp da cevap yazmaya başlarsam, bıkarsın... Bilenler bilir..

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 04/04/2007 :  10:58:20  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oynama miktarına bağlı ama tüm yan görevleri yaparım oyunu %100 bitririm dersen ve sindire sindire oynarsan 1 yılı bile bulur.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000