wala başından hiç kalkmasam en fazla 4 günde günde belirli saatlerde oynarsam örneğin günde 5 saat oynarsam 1.5 haftada biter(sende çok yawaşmışsın bee):D:D
Oyundaki hiçbir hileyi bilmiyorsanız, daha önce oyunun yüzde yüzünün bitirildiği bir kopyanız yok ise, midye kabukları - at nalları vb. nesnelerin nerede olduğunu daha önceden bilmiyorsanız, yani oyunun başına ilk defa oynayacak şekilde ve hiçbir yardım almadan oturuyorsanız, bu oyunu yüzde yüz bitirebilmeniz neredeyse imkansız. Bu oyun asla 4 günde bitirilecek bir oyun değil. Yapımı iki sene süren bir oyun 1 günde bitirilecek olursa, bu oyunları yapan şirketler batar. Ama şu anda herkes neyin nerede olduğunu bildiği için 3 günde de bitiririm der, 10 günde de. Turhan'ın tahmini bence iyimser bile olmuş.
bi kere ben oyunda sadece ölümsüzlük kullandım o da her zaman diil sadece çok zorlandığım görevlerde ayrıca ben sadece görevleri bitiririm dedim.bilip bilmeden de konuşma:@
wala başından hiç kalkmasam en fazla 4 günde günde belirli saatlerde oynarsam örneğin günde 5 saat oynarsam 1.5 haftada biter(sende çok yawaşmışsın bee):D:D
alıntı:bi kere ben oyunda sadece ölümsüzlük kullandım o da her zaman diil sadece çok zorlandığım görevlerde ayrıca ben sadece görevleri bitiririm dedim.bilip bilmeden de konuşma:@
Ben mi göremiyorum acaba ilk mesajında ''ben sadece görevleri bitiririm'' yazdığını yoksa ''çevir kazı yanmasın'' mı diyorsun? Önce yazdıklarını bir oku bakalım. Sonra da benim yazdıklarımı oku ama dikkatlice oku. Sonra zahmet et de biraz anlamaya çalış ne demek istediğimi.
''Bilip bilmeden de konuşma demişsin''. Bu yazdığını dikkate alıp da cevap yazmaya başlarsam, bıkarsın... Bilenler bilir..