AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Oyun Sitesi Tasarımı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 20/03/2007 :  20:44:34  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun sitesini çok severek giriyorum inceliyorum forumlarında takılıyorum gerektiği yerde yeni oyunları inceliyor , gerektiği yerde hilelere bakıyorum :D neyse baya uzun zamandır bu site takılıyorum ve artık bence bu sitenin tasarımının bir değişikliğe ihtiyacı var çünkü öbür sitelere girdiğimde o estetikliği görünce niye burda yok diye kendi kendime soruyorum isim vermek istemem ama m....k....com ( anlayanlar anlar ) çok güzel bir tasarıma sahip ve beni şahsen büyülüyo yani aynı basarıyı sizlerden de bekliyoruz...

İyi Çalışmalar :D

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 20/03/2007 :  21:16:58  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konudaki fikirlerinizi veya düşüncelerinizi buraya yazarsanız sevinirim.
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 20/03/2007 :  23:04:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oraya değil de Önerileriniz & Eleştirileriniz bölümüne yazalım. Malum bu forum bu günler için var.

Tasarıma gelirsek. Yenilenme zamanı geliyor olabilir. Tasarımcımız, site sahibimiz (herşeyimiz :P) pek el altında değil. Uygun olduğunda ilgilenecektir mutlaka. MK.com'un tasarımına gelince, hiç beğenmedim. Her zaman sadelikten yana olduğumu belirtmek isterim.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 23/03/2007 :  00:20:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tasarım olarak çok geride kaldı OS rakiplerine göre. E içerik desen çok daha kötü durumda. Sanırım birtek forum ayakta kalabildi. meke'nin de tasarımını çok beğendim, tam kıvamında.
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 23/03/2007 :  01:51:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tasarım olarak geride kaldı ne demek? Sağdan soldan fırlayan flash reklamlar, gözünüzü alan animasyonlar mı istiyorsunuz?

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 23/03/2007 :  14:49:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Trgamer'inda tasarimi ne zamandir ayni ama pekde gozume batmiyor...Onemli olan tasarim degil guncellik bence:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000