AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Uma Thurman hayranlarına ve aksiyonseverlere :)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 19/03/2007 :  21:06:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.pirellifilm.com/thefilm/viewTheFilmFullWMP.jsp?lang=rus

Bu verdiğim link direk olarak Pirelli'nin yeni reklam filmine çıkıyor.İzleyen var mı bilmiyorum ama ben izledim gayet güzel olmuş, siz de eksik kalmayın istedim :)

Kurgu zaten güzel olmuş, aksiyon desen hat safhada, bir de Uma Thurman olunca daha ne isterim :) Yanılmıyorsam reklam televizyonlarda da ucundan kıyısından dönmeye başladı. Bıçak sahnesi benim hoşuma gitti, kaçırmayın derim...

Ayrıca reklamla bağlantılı olarak ufak bir oyununu da yapmışlar.Ona ulaşmak için bu linki kullanabilirsiniz: http://www.pirellifilm.com/thefilm/index.jsp

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 19/03/2007 :  22:32:03  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Reklamı bugün gördüm daha güzeldi gerçekten Ama kardeşim güzelim lamborghini ye nasıl kıyıp ateş ediyolar :D

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

_klan_
Üye

Turkey
İleti 131

İletim - 22/03/2007 :  09:43:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok güzel bir paylaşım saol...

®JİNAL
•»»»»»»We$TCoa$T««««««•
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 23/03/2007 :  20:30:58  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim de Uma Thurman hayranlarına bi paylaşımım olacak.

http://img444.imageshack.us/img444/9615/uthurmanqn9.jpg
İkisi de aynı kişi.

Not: Tüm Uma hayranlarından özür dilerim :))

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 23/03/2007 :  23:07:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
:) çoğu ünlünün makyajsız ne halde olduğunu hemen herkes tahmin edebilir ama önemli olan ne görmek istediğin :D şu sıralar bu konuyla ilgili televiztyonlarda yayınlanan DOVE reklamı gerçeği apaçık gözler önüne seriyor aslında.

>> Ayrıca çok da çirkin değil, ben daha çirkinlerini de gördüm :D

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

ençok_25_yirmibeşkarakter
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 24/03/2007 :  16:14:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
uma'ya laf yok...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu