AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 sims 2 mafia
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ceza yerli plaka53
Üye

Turkey
İleti 54

İletim - 18/03/2007 :  15:20:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar benim arkadaşım şenerin abisi sims 2 de mafia kurdu hemde gerçek gözlerimle gördüm adamların elinde silah ve siyah takım elbise sonra da bir araba geliyo ve yes no diye soru soruyo arkadaşımın abisi yes diyo ver mafia arabaya biniyo ve şehir geliyo ve abisi bitane dükkan seçip onları öldürüyo bi makineyle polislere yakanlanmıyolar çünkü polisleride öldürüyolar nasıl olduğunu bilen varsa lütfen söylesin..

çağkan badoğlu

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 20/03/2007 :  14:34:06  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
what? 1 yıldır sims oynuyorum bole bisi ilk senden duydum.belki internetten indirilen eklerle fln oluyodur.yorum yok

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 27/03/2007 :  22:12:44  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ceza yerli plaka53 tarafından yazılan:

arkadaşlar benim arkadaşım şenerin abisi sims 2 de mafia kurdu hemde gerçek gözlerimle gördüm adamların elinde silah ve siyah takım elbise sonra da bir araba geliyo ve yes no diye soru soruyo arkadaşımın abisi yes diyo ver mafia arabaya biniyo ve şehir geliyo ve abisi bitane dükkan seçip onları öldürüyo bi makineyle polislere yakanlanmıyolar çünkü polisleride öldürüyolar nasıl olduğunu bilen varsa lütfen söylesin..

Yahu sen emin misin bu oyunun sims2 olduğundan? GTA falan olmasın

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 28/03/2007 :  11:40:23  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende 2 yıldır oynuyorum simsi böle bi ekpaket neduydum ne de gördüm.Bencede sen GTA dan bahsediyorsun:)
Sayfanın En Üstüne Git

ceza yerli plaka53
Üye

Turkey
İleti 54

İletim - 28/03/2007 :  18:37:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yemin ederim gta değildi

çağkan badoğlu
Sayfanın En Üstüne Git

ednah reney
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 28/03/2007 :  20:16:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaa siz bu konuları en azından konuşabiliyosunuz benim simsim yoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk :( :( :( :( :( :( :(

sevgilerle hande yener
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000