|
Yazar |
Konu  |
oky
Üye

Turkey
İleti 55 |
İletim - 20/05/2007 : 13:05:51
|
bende orjinal oyun taraftarıyım.gercekten o kadar adam ugrasıo didinio senelerce ama alan war alamayan war alıpta butcesini cok fazla kastırcak adam war.onların oyun oynamaya hakkı yok mu yani.o yuzden bu konuyu tartısmanız bile gereksiz.cunku herkes aynı maddi güce sahip degil.ama herkesin oyun oynama hakkı war.yaşasın oyun oynamak |
 |
|
david15
Üye

İleti 62 |
İletim - 22/05/2007 : 16:04:19
|
alıntı: tarafından yazılan:
Mantığın mükemmel. Adamlar senelerce uğraşıp oyun yapıyor, sen ona para vereceğime gider ayakkabı alırım daha iyi diyorsun. Ki oyun söylediğin gibi 140 YTL falan da değil, 90 YTL'ye bulunuyor. Önce fiyatları araştırıp bir daha düşün istersen. Yine pahalı gelirse, ayakkabı almaya devam edersin.
Ben onu demek istemiyorum 140 ytlye oyun var Git bakıyım Avurpaya bukadar Pahalımı Asıl sen bilmeden Konuşma ornk BURDA msela 140 orda 90-100 arası burda Hayat pahalı İStesem tabikide Alırım İşte Fiyatlar biraz daha düşsün Bikere Abi senle yaşıt değilim Sen kaznıyorsun alıyorsun işte bende öle değil Günlük 10-20 alıyorum Ama bitiyor Babama sölesem Yok olmas diyor Anca 1-2 sene sonra alabilirm yada Paramı birikterek alırım :D |
ilk kartal sonra kaplan merak etme Aslanım sanada takacaklar |
 |
|
david15
Üye

İleti 62 |
İletim - 22/05/2007 : 16:08:39
|
alıntı: david15 tarafından yazılan:
alıntı: tarafından yazılan:
Mantığın mükemmel. Adamlar senelerce uğraşıp oyun yapıyor, sen ona para vereceğime gider ayakkabı alırım daha iyi diyorsun. Ki oyun söylediğin gibi 140 YTL falan da değil, 90 YTL'ye bulunuyor. Önce fiyatları araştırıp bir daha düşün istersen. Yine pahalı gelirse, ayakkabı almaya devam edersin.
Ben onu demek istemiyorum 140 ytlye oyun var Git bakıyım Avurpaya bukadar Pahalımı Asıl sen bilmeden Konuşma ornk BURDA msela 140 orda 90-100 arası burda Hayat pahalı İStesem tabikide Alırım İşte Fiyatlar biraz daha düşsün Bikere Abi senle yaşıt değilim Sen kaznıyorsun alıyorsun işte bende öle değil Günlük 10-20 alıyorum Ama bitiyor Babama sölesem Yok olmas diyor Anca 1-2 sene sonra alabilirm yada Paramı birikterek alırım :D Abi bide ayakkabı almaya devam edersin diyorsun istesem Kralını Alıdırım
|
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 23/05/2007 : 03:22:42
|
Yaşının küçük olmasından olsa gerek, anlamıyorsun ne demek istediğimi. Ayrıca çalışmıyorum, öğrenciyim halen. Ama iki hafta önce 2 tane orijinal oyun aldım. Eski oyunlar biraz; ama toplamda 7 CD olmasına rağmen 40 YTL verdim. Bilgisayarım da eski olduğuna göre, benim açımdan bir sorun yok.
He bir de oyunların yurt dışında daha ucuz olması doğaldır. Oradan gelen oyunlara çeşitli vergiler ekleniyor. Yine de, iddia ettiğin gibi, arada 40-50 YTL gibi bir fark da yok. Örneğin C&C3 Amazon.com'da $48 iken, Hepsiburada.com'da, dolar hesabıyla bakarsak, $58'a satılıyor. Gözünde büyütmüşsün sen bu olayı yani. Ek olarak, artık İnternet'ten taksit imkanı da var. Almak isteyen adama kolaylık çok kısacası. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
david15
Üye

İleti 62 |
İletim - 24/05/2007 : 01:50:37
|
şimdi Anladım Abi :D saolasın |
 |
|