AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 bana yardım edin kaç haftadır sims 2 m yok çk üzgü
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

ednah reney
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 17/03/2007 :  09:01:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bizim bilgisayarı kardeşim bozdo ve format attırdık bilgisayarcı da sims 2 yi silmiş ama kardeşime bir sürü oyun yüklemiş hemde need fors speed andır grant ı bile yüklemiş neden kardeşim direksiyon takımıyla oyun oynasın diye peki beni düşünen yok neyse konuya gelelim ben tekrar sims 2 yi yüklemeye çalışıyorum 14 e geldiğinde ''yeniden dene'' ''iptal''gibi şey çıkıyo bir de yeniden dene nin üstünde bişeyler yazıyo fazla ingilizcem şu anda olmadığı için anlayamıyorum ne yapmamı beklersiniz kardeşimin oyunlarını mı siliyim yoksa yeniden denenin üstündeki yazıyı size bi gösteriyim yoksa cd yi kırıyım mı(hee bu arada bilgisayarımızın ram ı yüksek)

sevgilerle hande yener

memoe
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 17/03/2007 :  14:19:59  Bilgileri Göster  memoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeşinin oyunlarını silmeye gerek yok sen kardeşinin oyunlarını sileceğine CD yi ıslak yumuşak bez ile sil o yeniden dene seçeneğinin üstündeki yazıyı yollarsan iyi olur belki yardımcı olabilirim
Sayfanın En Üstüne Git

ednah reney
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 17/03/2007 :  15:56:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şöyle yazıyor:A problem occurred when trying to transfer the file 'TSData\res\sound\voice5. package' from the media.Do you want to retry to copy the file,or cancel the installation?

yeniden dene iptal

sevgilerle hande yener
Sayfanın En Üstüne Git

memoe
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 17/03/2007 :  16:24:20  Bilgileri Göster  memoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben o yazıyı biliom fifa 2005 i yüklerken çıkmıştı CD yi ıslak bezle sildim oldu eğer yine çıkarsa hep yeniden dene de olana kadar
Sayfanın En Üstüne Git

ceza yerli plaka53
Üye

Turkey
İleti 54

İletim - 17/03/2007 :  19:51:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cd hakkındaki konular yasak değil mi??

çağkan badoğlu
Sayfanın En Üstüne Git

ednah reney
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 17/03/2007 :  19:56:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ama cd hakkında cd key vb şeyleri vermiyo dikkat edersen(memoe bişey söyleyecem ben denedim bir kere hep yeniden dene dedim ama 2. cd ye geçmedi 85 e kadar geldi ve 3 saatimi aldı )

sevgilerle hande yener
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000