arkadaşlar bizim bilgisayarı kardeşim bozdo ve format attırdık bilgisayarcı da sims 2 yi silmiş ama kardeşime bir sürü oyun yüklemiş hemde need fors speed andır grant ı bile yüklemiş neden kardeşim direksiyon takımıyla oyun oynasın diye peki beni düşünen yok neyse konuya gelelim ben tekrar sims 2 yi yüklemeye çalışıyorum 14 e geldiğinde ''yeniden dene'' ''iptal''gibi şey çıkıyo bir de yeniden dene nin üstünde bişeyler yazıyo fazla ingilizcem şu anda olmadığı için anlayamıyorum ne yapmamı beklersiniz kardeşimin oyunlarını mı siliyim yoksa yeniden denenin üstündeki yazıyı size bi gösteriyim yoksa cd yi kırıyım mı(hee bu arada bilgisayarımızın ram ı yüksek)
kardeşinin oyunlarını silmeye gerek yok sen kardeşinin oyunlarını sileceğine CD yi ıslak yumuşak bez ile sil o yeniden dene seçeneğinin üstündeki yazıyı yollarsan iyi olur belki yardımcı olabilirim
şöyle yazıyor:A problem occurred when trying to transfer the file 'TSData\res\sound\voice5. package' from the media.Do you want to retry to copy the file,or cancel the installation?
ama cd hakkında cd key vb şeyleri vermiyo dikkat edersen(memoe bişey söyleyecem ben denedim bir kere hep yeniden dene dedim ama 2. cd ye geçmedi 85 e kadar geldi ve 3 saatimi aldı )