AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 SRO ya Eklenecek Yenilikler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 16/03/2007 :  14:44:40  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
"Rusya'daki trl kanalında sro tanıtımı yapılıyodu.. sro ile öğrendiğim bazı konular
- nisanda yeni patch gelecekmiş ve bununla birlikte +3 ve sos gibi kıyafetlerde silahlarda olduğu gibi parlayacakmış
- bir silah en fazla +17 yapılabiliyomuş.. yani en son silah SOSUN + 17
- seal of earth itemler gelecekmiş.SOE dereceside +20
- 2010 da bu serverlar kore serverlarının aynısı olacakmış
- joymax ın aylık geliri 47 milyon $.. bağlantı ücreti içinse aylık 10 milyon $ ödüyorlarmıs.
- bünyesinde 62 gm varmıs ve gm lerin aylık geliri 7.500 $ ve yaptıkları iş ise 6 saat oyunda kalmak ve kendilerine gelen mailleri okumakmıs
- toplam server genişliği 6 TB (terabayt)mış
- knight ın 4 milyon, WOW un 8 milyon , SRO nun ise 11 milyon kullanıcısı varmıs ve 11 milyonun 4 milyonu aktif kullanıcıymıs
- microsoft SRO yu satın almak için teklif götürmüş ve SRO nun verdiği yanıt : "Hayaller Satın Alınmaz"
- SRO hep ücretsiz bi oyun olarak kalacakmıs "

ALINTIDIR.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 16/03/2007 :  15:54:57  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hayaller satın alınamaz kopmuş durumdayım :) free2play oyunlarına göre silkroadın yerini bilmeyen yoktur zaten demelerine gerek yok :)

bilgiler için sağ ol öss yılımızda kore stiline ayak uydurmaya çalışacaz :/

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000