Arkadaşlar pc'de Barbar Klasör Kilidi V4.0 yüklü. Düne kadar sorunsuz çalışırken,İnternet üzerinden Windows'u Update edince sorunlu çalışmaya başladı. Şifrelenmemiş bi klasörü şifreliyor ama bi daha açmıyor. Daha önce şifrelediğim klasörlerimi de açamıyorum. Yaptığım Update'in bi sonucu mu bu? İşletim Sistemi'ne format atmaktan başka geri dönüş yolu yok mu acaba? Yardım ederseniz sevinirim.
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Servis Pack'siz ve Servis Pack 1'li Xp işletim sisteminde çok kullandım bu programı sorunsuz olarak, fakat Servis Pack 2'li Xp yükleyince olmuyor malesef. Hata veriyor, açmıyor bir şekilde. Senin sorununda yaptığın update sonucu olmuş olabilir çok büyük bir ihtimalle. Format değilde Sistem Geri Yüklemeyi bir dene istersen.
Arkadaşlar ilginize tşk ederim. Şifrelenmiş klasörümü açtım. Şimdi de DeLiDoLuNeT Klasör Gizle diye bi program kullanıyorum. İnşallah bu program da hata vermez :)
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!