Arkadaşlar yeni bir üyeyim aranızda. Bir internet cafe işletmesini üstlendim. Şimdi piyasadaki oyunlardan sıkılmış millet. Bana yeni oyunlar lazım! Age of empires Stronghold crusader Rome Total War World Of War Craft Generals + Zero Empire Earth Red Alert Yuri
Yukardaki oyunlar mevcudumuzda bulunuyor ama pek bir ilgi kalmadı bunlara artık. Bunlar gibi grafikleri güzel yeni veya benim bilmediğim oyunlar var mı? tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum
Medieval II total war Nba Live 2007 Formula 1 (2006) Painkiller The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 Prince of Persia: The Two Thrones Fifa 07 Pro Evolution Soccer 6 Half-Life 2: Episode One
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Medieval II total war Nba Live 2007 Formula 1 (2006) Painkiller The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 Prince of Persia: The Two Thrones Fifa 07
Ben sahsen 16 yasında bır cocuk olarak arkadaşlarla ara ara kafelere takılırız ve bu yukardakı oyunlarıda oynamaktan bıktık valla ıst. her kafede bu oyunlar zaten mevcut bence başka bir iki fikir sunalım :)
Ene gantır yok listende? Gantırsız cafe ekmeksiz bakkala benzer.Ayrıca: -Starcraft (kafenin karizmasını arttırır) -Quake 4 (millet farkında değil ama bence HL2 den bile güzel) -İnter'in dediği PES6 (2-3 ps attınmı kafeye paraya para demessin) -Kafede ayrıca net varsa knight online (bedava old. sana sıkıntı yaratmaz) -DiabloII-Exp -Lotr ME II -Silverfall -Gta serisi -Nfs serisi -Battlefield serisi (Bu oyunun multisi yakında gantırı zorlamaya başlıyacak) -Warcraft -COD 2 (bunun multisi zaten gantırı zorlayan tek oyun) -son olarak Gelmiş geçmiş MUlti oyunlarının Kralı counter strike ( 1,3-1,5-source ) hepsinin manyağı ayrıdır ...