AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 hurafeler güldürüyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 08/03/2007 :  16:23:43  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çatıda bi işin yok zaten golden:))ya dışarda çatının altında oturunca çalınılıyo:))
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 08/03/2007 :  21:37:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
golden girl tarafından yazılan:

Zaten gece vakti çatıda ne işimiz olabilir ki Ya ben gerçekten bazen korrkuyorum nette bazı sayfalarda bunlarla ilgili çok yazılar var. Bİde gece kedilerle uğraşılmazmış ÜÇ harlilerin kılığına girermiş.Bir ara ananemin böyle demesi yüzünden kedilere değişik gözle bakmaya başlamıştım.

3 harfli kısmını açarmısın biraz.Dur dur eğer cin dersek 1 adım dahamı yaklaşıyorlardı yoksa : ) ?

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

golden girl
Üye

Turkey
İleti 134

İletim - 09/03/2007 :  09:56:13  Bilgileri Göster  golden girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben gerçekten korkuyorum ama şaka bir tarafa adını andığın zaman gelirlermiş.

Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye.
Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 09/03/2007 :  18:16:07  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çok bahsettiğin zaman geliyolar doğru yani hep öle diyolar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum...
Sayfanın En Üstüne Git

dilay_23
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 09/03/2007 :  19:11:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet 3 kere o üç harflilerden dersen gelipte birdaha gitmiomuş bir işine mutlakaki karışıyormuş bilmiom ama neyse
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000